Optreden van de formatie "Tender Two" in Centrum de Zin

13-09-2017, 16:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 24 september 2017, 13:30 tot 16:30

Locatie:

Stationslaan 32, Harderwijk
Centrum de Zin
Harderwijk

Zondag, 24 september is het weer zover, van 13.30 tot 16.30 uur onze gratis toegankelijke ontmoetingssoos in de Zin.

Naast het gezellig samenzijn met een hapje en een drankje, is er tijdens deze Soos……… muziek!!

Niet met plaatjes of cd's maar een live optreden van de formatie "Tender Two".

Tender Two is een groep van 7 mannen die voornamelijk Ierse muziek ten gehore brengen. Het plezier dat ze met elkaar hebben om deze muziek te laten horen staat voorop. De formule achter het plezier is de unieke blend tussen de bandleden, die vocaal en instrumentaal net zo bij elkaar horen als de whisky en het glas.

De formatie bestaat uit: Peter de Grauw, (zang); Pieter de Jonge, (zang); Henk Hulst, (zang); Joop Westerhof, (fluit); Nico Sprik, (gitaar en mondharmonica); Ferry van Es, (Ierse bouzouki); Henk Westerhof, (trekzak, accordeon, ukelele).

Tender Two heeft de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist gegeven, zodat klassieke folksongs en ballades zowel de jongere generatie als de veteranen onder de muziekliefhebbers aanspreken. Het is een leuke mix van drankliederen en streetballads. Afwisselend en energiek gespeeld maar vooral op geheel eigen wijze, met een eigen geluid en een geheel eigen sfeer. Muziek van kerk tot kroeg.

We hopen/rekenen op een grote opkomst, dus: zegt het voort !!

_________________________________

Een hapje eten, wat drinken, samen met een goed gesprek; dát zijn de hoofdingrediënten van de maandelijkse Ontmoetingssoos.

De Ontmoetingssoos is er om 55-plussers met andere generatiegenoten in contact te brengen en waar gezellig samenkomen voorop staat.

Ook je familieleden, vrienden, kennissen, verzorgers en/of mantelzorgers zijn altijd van harte welkom.

De deelnemers mogen suggesties doen voor de thema's en activiteiten voor volgende bijeenkomsten.

De gezellige en bovendien gratis toegankelijke soosmiddagen worden elke vierde zondagmiddag van de maand gehouden in Centrum de Zin aan de Stationslaan 32 in Harderwijk. Vrijwilligers van Centrum de Zin staan tussen 13.00 en 17.00 uur voor u klaar.

http://www.centrumdezin.nl/