Lezersnieuws

Lamond Verzekeringen en Financiele diensten naar nieuw pand

Lamond verzekeringen en financiële diensten viert haar 15 jarig bestaan met het betreden van een nieuwe locatie. Vanaf heden zal Lamond gevestigd zijn in het oude pand van de Rabobank in Zeewolde. .

Gouden Ginkgo Geluk- Harderwijk heeft in 2018 haar eigen agenda

Meer dan een jaar geleden raakte ik in de ban van het dwarrelende goud dat ik vanuit mijn werkplek zag. Wat fascinerend, al die kleine gele blaadjes met hun bijzondere vorm.

Aftrap project Op Koers bij Popschool Harderwijk

Popschool Harderwijk en Op Koers werken samen aan motivatie en zelfvertrouwen voor hoogbegaafde kinderen.

Pepernotenwandeling op landgoed Staverden: een frisse neus halen voordat de Sint komt

Kom nog even mee naar buiten voor een frisse neus, voordat de Sint komt. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen wandelt op zondag 3 december met u door de kasteeltuin en over het landgoed Staverden.

Foto-expositie van jubilerende fotoclub De Iris in de Catharinakapel Harderwijk

Het jubileumjaar van fotoclub Amateur Fotografen De Iris zit er bijna op. De vereniging bestaat dit jaar 60 jaar en heeft dat uitbundig gevierd met 4 mooie exposities.

Foto-expositie in de Catharinakapel te Harderwijk

Het jubileumjaar van fotoclub Amateur Fotografen De Iris zit er bijna op. De vereniging bestaat dit jaar 60 jaar en heeft dat uitbundig gevierd met 4 mooie exposities.

Mannen van Naam & Sylvia Houtzager met 'Waargebeurd' in theater De Dialoog Ermelo

De drie leden van Mannen van Naam stonden jaren geleden aan de basis van Pater Moeskroen. Nu gaan ze een bijzondere combinatie aan met violiste Sylvia Houtzager, bekend van Edison-winnaar Flairck.

Sinterklaasfeest op zijn best in het Pakjeshuis

Ermelo - Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Sinterklaas is zaterdag aangekomen op zijn logeeradres, het Pakjeshuis in Ermelo. Er waren veel kinderen op de been om de Sint en zijn pieten een warm onthaal te geven. Onder muzikale begeleiding van GV.

Prachtige resultaten van de Harderwijker Vogelliefhebbers

Leden van de HVL hebben prachtige resultaten geboekt op de grote kring TT in Putten. Grote kring NW Veluwe bestaat uit elf vogelverenigingen van Lunteren tot Heerde. Dit jaar was de organisatie in handen van de vogelvereniging de Putter.

Athlos Bosloop 26 november 2017

In de wintermaanden en die van het voorjaar zal men weer elke laatste zondag van de maand lekker kunnen hardlopen op een prachtig parcours dat loopt door het Strokelbos van Harderwijk.

Pagina's