Lezersnieuws

Nieuwe InfraCampus opent in 2019 in Harderwijk

Begin 2019, wordt in het hart van de sector op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, de InfraCampus geopend. Deze ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector wordt gevestigd in de grote bedrijfshal op een centrale plek op het groene park.

Wie wil er graag een topsporter op bezoek in de klas?

Wie lijkt het leuk om een topsporter op bezoek te krijgen in de schoolklas, die mee heeft gedaan aan de Olympische Spelen of de ambitie heeft om dat te gaan doen? Wist je dat dit kan? En nog zonder dat er kosten aan verbonden zijn ook!

Beginnerscursus nordic walking start weer

Op vrijdagochtend 13 april 2018 start Atletiekvereniging Athlos in Harderwijk weer met een beginnerscursus Nordic Walking. In 6 lessen leer je de basistechniek van deze sport. Met Nordic Walken verbeter je niet alleen je conditie maar versterk je ook de spieren van je armen, benen en romp.

AMIVEDI Registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Lapjespoes"Saartje"(Horloseweg)zwarte langharige kater(Korhoenlaan)

Gevonden in Harderwijk: Cypers/grijs/witte kater (Korhoenlaan)

Vermist in Ermelo: Zwarte poes, iets witt bef"Droppie"(Duifstraat)

 

Vrij schaken Harderwijk

Vrij Schaken Harderwijk geeft Jeugd  schaakles in Harderwijk.

ALLE HENS AAN DEK.....

Alle hens aan dek de komende weken om de Boulevard voor 27 April  rond te krijgen. Foto ,de inrichting van rotonde terras Allure Boulevard

Studiepunt Harderwijk in een nieuw jasje

Huiswerkinstituut Studiepunt Harderwijk heeft een nieuwe website. Na zeven jaar vond eigenaresse Maaike Stoffer het tijd voor vernieuwing. “Tegenwoordig leren middelbare scholieren programmeren en websites bouwen, dus kon ik niet achterblijven.

 Verkiezingsuitslagen live op HK13TV

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. HK13TV zendt de uitslagenavond vanuit het Huis van de Stad live uit.

Workshop 'Aan de slag met je profielfoto'

Wil jij 3 vliegen in 1 klap?

Kom naar de workshop 'Aan de slag met je profielfoto'! Je gaat ontdekken welke kleding het beste bij je past, we gaan netwerken ?n er wordt een professionele profielfoto van je gemaakt die je voor je social media en website kunt gebruiken.

Pagina's