Lezersnieuws

Introspection 2.0 live op Podium Plantagekerk

Op Podium Plantagekerk klinken zaterdagmiddag 7 oktober de onvergetelijke, overbekende klanken van Introspection, de razend populaire LP's uit de zeventiger jaren.

Proef het Koningkrijk! Drescode???

Het jaarthema voor de Fonteindiensten dit jaar is: Proef het Koninkrijk In dat kader heeft de Fonteindienst van 1 oktober als thema: Drescode :??? Het gaat over het verhaal van de koning die een maaltijd houdt. Hij nodigt genereus uit, iedereen is welkom maar ….

Tafeltennissers onderuit tegen Heino 1

In de tweede competitiewedstrijd in de promotieklasse A, hebben de Harderwijkers een 3-7 nederlaag geleden tegen Heino 1. Heino ging sterk van start en nam direct al een 0-3 voorsprong.

Samen zingen met Reni en Elisa Krijgsman

Op D.V. zaterdag 21 oktober vindt er in samenwerking met de Sing-in commissie een luister - en samenzangavond plaatst in de Oude kerk van Lunteren.

Ambitieus maatschappelijk doel met tweede Beursvloer

Na een succesvolle eerste editie van de Beursvloer Harderwijk legt de Harderwijkse Uitdaging dit jaar de lat hoog, door de maatschappelijke waarde van de vorige editie te willen verdubbelen.

Boeldag in de Zaaier

Op zaterdag 7 oktober 2017 hoopt de Christelijk Gereformeerde Kerk de Zaaier te Harderwijk haar jaarlijkse Boeldag te houden. In de bijzalen van de kerk en op het plein buiten staan diverse kramen opgesteld met o.a.

Present Harderwijk en Textline samen in maatschappelijk betrokken ondernemen

De afgelopen jaren zien we steeds meer bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen (MVO). Dat kan door in te spelen op duurzaamheid met nieuwe producten en diensten of uw eigen onderneming duurzamer maken.

Opening Nieuwbouw Sonnevanck

Op donderdag 21 september is bij Sonnevanck het nieuwe gebouw De Vlindertuin geopend. Vanaf 2 oktober komen 25 ouderen in De Vlindertuin wonen die er psychogeriatrische zorg krijgen.

Vrienden van het Stadsmuseum Harderwijk organiseren lezing Eva Rovers!

De Vrienden van het Stadsmuseum organiseren op 1 november aanstaande een lezing in de Catharinakapel te Harderwijk waarvoor zij Eva Rovers hebben uitgenodigd. Eva Rovers is een veel geprezen biografe die bekend is geworden met haar biografieën over Helene Kröller-Müller en Boudewijn Büch.

Pagina's