Lezersnieuws

Bites&Business netwerkdiner 12 juni bij De Wildtshof in Uddel

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op 12 juni a.s Dit keer op een bijzonder locatie, het Paardenpension De Wildtshof in Uddel.

Gelderlanders informeren elkaar tijdens een noodsituatie

Maandag 4 juni NL-Alert controlebericht: controleer of jouw mobiel goed is ingesteld

Bach-cantate in Plantagekerk

Zondagavond 3 juni is er in de Plantagekerk een cantatedienst. De aanvang is om 19.00 uur. Ten gehore gebracht wordt met name de Bachcantate Bwv 20 ?O Ewigkeit, du Donnerwort? van Johann Sebastian Bach. Uitvoerenden zijn het cantatekoor en -orkest Ad Hocus o.l.v.

BIM onderwijsprogramma voor mbo gereed

Geheel in stijl werd op 17 mei jl. het BIM lesprogramma (Building Information Modellering) voor het mbo gepresenteerd in de Staalzaal van het Congrescentrum Bouw & Infra Park te Harderwijk.

Spannende Boeken Weken: je vakantie begint met boeken

Tijdens de Spannende Boeken Weken in juni, 6 t/m 24 juni, brengt de Bibliotheek spannende boeken onder de aandacht onder het motto Je vakantie begint met boeken. In de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe kun je in deze periode een speciale presentatie van het spannende genre vinden.

Bezorgd over water?

De Algemene Waterschapspartij AWP vraagt uw hulp. Waar maakt u zich zorgen over als het om water gaat? Wat moet beslist worden opgenomen in het AWP verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 in uw waterschap?

Rabobank Randmeren verlengt sponsorcontract met Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Hierden

Op dinsdag 15 mei ondertekenden kantoordirecteur Martijn Stoffelsen namens Rabobank Randmeren en Alex Boonen namens het bestuur van muziekvereniging Kunst Na Arbeid Hierden een nieuw sponsorcontract. Bij de ondertekening was bovendien manager Private Banking Ellen Verhoeven aanwezig.

Bosschart wint 27e internationale Ostsee-Pokal

In het Duitse Sörup werd in het zonnige Pinksterweekend de 27e internationale Ostsee-Pokal voor Trampolinespringen georganiseerd. G.v. Sparta Ermelo vaardigde een ploeg van 16 springers af naar dit populaire toernooi, en deed dat in diverse leeftijdscategorieën.

Één na laatste boekenmarkt Veldkampkerk

De boekenmarkt, van de Protestantse Gemeente Harderwijk is er nog 2 keer voor de zomervakantie. Hoewel het nog onzeker is of er een boekenmarkt na de vakantie kan worden gehouden, in de Veldkampkerk, is er nu nog volop keuzes. Maar weg=weg.

Seminar over de vijf talen van Liefde

Grand Café de Liefde en Kok CinemaxX presenteren

 

Seminar over de vijf talen van Liefde

 

Pagina's