Lokaal lezersnieuws

Zaterdag 2 juni: schaapscheerdersfeest bij schaapskooi Ermelo

Zaterdag 2 juni is het jaarlijkse schaapscheerdersfeest bij de schaapskooi van Ermelo. Op deze dag worden de laatste schapen geschoren; het publiek mag dan toekijken. Ook zijn er kramen met wol- en schapenproducten en ambachten als wol spinnen, kaarden, vilten en weven kunnen bekeken worden.

AMIVEDI Registratie vermiste en gevonden huisdieren.

Vermist in Harderwijk: Cypers/bruin/witte poes "Saar"(Wieringenmeen)

Gevonden in Harderwijk: Schildpadpoes,halsband(Oltmansstraat)

Gevonden in Hierden: Schildpadpoes (Zuiderzeestraatweg)

VORDERING BOOTHUIZEN

Achter het Dolfinarium zijn de BOOTHUIZEN in een ver gevorderd stadium/

Uitkijkpunt strandeiland

Het hoogste punt van het strandeiland is inmmiddels berijkbaar,vanaf hier een mooi overzicht rondom de Boulevard,in de haven worden nog werkzaamheden uitgevoerd om de aanwezige ondieptes te vereffenen.

Het Delta verkeer

Op obs de Delta werkt de onderbouw over het verkeer. Afgelopen donderdagmiddag gingen de kinderen turven hoeveel auto's, vrachtwagens, ambulances, lesauto's, enz. voorbij de school reden. Reactie van 1 van de kinderen: 'juf, dat zijn wel veel auto's'.

VLOG 2: Wandtegels in the picture

Vlog 2 over de wandtegels uit het Kamperdepot staat online! Annemiek Jonker deelt de erfgoedverhalen over het Kamper depot via haar Youtube-kanaal ErfgoedChick. Elke donderdag om 15:00 uur wordt een nieuwe vlog toegevoegd over het #Kamperdepot. Like, deel en abonneer!

Leer meer over de oorzaken van gezondheid

HARDERWIJK - FysioTotaal organiseert, op woensdag 6 juni, samen met ‘Heel Gezonder’, een ééndaagse cursus over het stimuleren van gezondheid.

El Mundo week 20

Het is alweer bijna zomer, de festivals schieten weer uit de grond! Maar daar hoort ook salsa bij. Dus praat ik met de altijd enthousiaste Jan Blom van Salsaeslavida over zijn activiteiten in de regio.

Pagina's