Lokaal lezersnieuws

Boulevard Harderwijk

Geachte redactie,

 

Week van de Opticien: maandag 16 tot en met zaterdag 21 april 201

Het meest gevarieerde beroep.

NL doet en het Rode Kruis

Op vrijdag 9 maart vond er in het kader van NL Doet, een initiatief van het Oranje Fonds, een workshop rolstoelrijden plaats bij het Rode Kruis Harderwijk. De deelnemers werden na ontvangst geïnstureerd over het rijden met een rolstoel.

Bruinvissen kweken in Dolfinarium, is dat echt nodig?

WEER IETS waarvan ik denk " MOET DAT NOU ?"Woensdag 21 maart 2018 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl NU.nl Overig Dieren Dolfinarium Harderwijk wil gaan fokken met bruinvissen  Foto: ANP Gepubliceerd: 06 februari 2018 11:22 Laatste update: 26 februari 2018 16:44 

Bijbelverhaal in zang, dans, muziek, film entheater in Dolfinarium

Kennismaken met Bijbel in Dolfinarium  

Amivedi: registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Lapjespoes"Saartje"(Horloseweg)zwarte langharige kater(Korhoenlaan)

Gevonden in Harderwijk: Cypers/grijs/witte kater (Korhoenlaan)

Vermist in Ermelo: Zwarte poes, iets witt bef"Droppie"(Duifstraat)

ALLE HENS AAN DEK.....

Alle hens aan dek de komende weken om de Boulevard voor 27 April  rond te krijgen. Foto ,de inrichting van rotonde terras Allure Boulevard

Studiepunt Harderwijk in een nieuw jasje

Huiswerkinstituut Studiepunt Harderwijk heeft een nieuwe website. Na zeven jaar vond eigenaresse Maaike Stoffer het tijd voor vernieuwing. “Tegenwoordig leren middelbare scholieren programmeren en websites bouwen, dus kon ik niet achterblijven.

Rayen Panday met 'Fenomeen' in theater De Dialoog in Ermelo

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen!

Longpunt: Slaapapneu bij longpatiënten

De werkgroep Noordwest-Veluwe van het Longfonds (voorheen Astma Fonds) organiseert op woensdag 21 maart 2018 in samenwerking met Ziekenhuis St Jansdal een longpunt met als onderwerp ‘Slaapapneu bij longpatiënten’.

Pagina's