Sport lezersnieuws

BCH Jeugdtoernooi

Na het geweldige eerste seniorentoernooi van Badminton Club Harderwijk is het nu de beurt aan de jeugd. Voor het derde jaar op rij organiseert BCH het Jeugdtoernooi. Het toernooi wordt zaterdag 26 mei gehouden in sporthal de Sypel.

Eerste BC Harderwijk Open in de Sypel

Belangstellenden kunnen zaterdag 19 mei genieten van top badminton tijdens het 1e BC Harderwijk Open 2018.

Thomas viering Plantagekerk Harderwijk

Zondag 27 mei is er om 12.30 uur in de Plantagekerk aan de stationslaan 136 in Harderwijk een Thomasviering. Het Thema van deze viering is ?Vuurtje stoken?. Wie kent het niet? Lekker een vuurtje stoken, misschien in je tuin; in de barbecue, de tuinhaard of vuurschaal.

Prima Clubvoetbaldagen op Horst

Onder werkelijk schitterende weersomstandigheden, had zelfs wel een graadje minder warm gekund, zijn de Horster clubvoetbaldagen wederom een prima succes gebleken.

Werkend echtpaar zoekt woonruimte in harderwijk-centrum!

De één werkzaam in de zorg voor verstandelijk gehandicapten, de ander werkzaam in de forensische psychiatrie! Respectievelijk 53 en 61 jaar! In het bezit van Kobus en Truus...onze twee poezen en Timmie, onze lieve friese stabij!

Randmeren loopcircuit kan na Nijkerk nog alle kanten op

De tussenstanden van het Rabobank Randmeren circuit zijn na de Putten Power Run en halve van Nijkerk bekend. Uit Ermelo staan bijvoorbeeld Wessel Geursen en Susanne van Leeuwen in de top en uit Harderwijk Ewout Middelburg en Gerie Versluis maar blijft dat zo?

BeachVolleyballen

Het Beachvolleybalseizoen is weer begonnen. Vind jij het leuk om te volleyballen? Kom dan ook naar de BeachVolleybal Arena in Harderwijk achter voetbalvereniging Zwart/Wit.

BeachVolleybal seizoen van start gegaan

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover. Met de blote voeten in het 'koude' zand kon er weer gevolleybald worden. Dit seizoen zijn we van start gegaan met een mooi Toernooi. Vanaf nu kun je elke dinsdag en donderdag komen BeachVolleyballen vanaf 19.30 uur.

Rio Olofsen tweede op snelle motor

De Harderwijkse motorcoureur Rio Olofsen heeft afgelopen zaterdag een verrassend debuut gemaakt tijdens de eerste wedstrijd om het Nederlands kampioenschap van RAP-Holland.

Zilver en brons voor springster gymvereniging Olympia

Op zaterdag 28 april werd er in Groenlo een individuele springwedstrijd gehouden voor de junior spring(st)ers. Daimy Maas vertegenwoordigde G.V. Olympia op deze wedstrijd.

Pagina's