Sport lezersnieuws

De Tol trailrun op zaterdag 27 januari 2018

Loopsport2000 organiseert samen met Loopgroep2000 en Running2000 op zaterdag 27 januari haar 2e de Tol trailrun in Nunspeet. Met vorig jaar deelnemers uit Nunspeet, de regio en het hele land. De te lopen afstanden zijn 7,5 en 15 km door het mooie gebied van o.a.

Fysiek Revival delft onderspit tegen technisch beter Dindoa

Twaalf seconden had Dindoa nodig om de eerste treffer te produceren tegen Revival. Een snelle start waarbij Dindoa meteen leek uit te lopen maar bij 3-1 klampte Revival aan. Rommelig en fysiek spel waren koren op de molen van de tegenstander.

sjoelcompetitie 30 januari

persbericht

sjoel competitie in WOC Stadsweiden op 30 januari

Wijkontmoetingscentrum Stadsweiden is een gezellig wijkhuis in de grote zaal van Weideheem.

Schaaktoernooi Harderwijk

Ferdinand Binnendijk uit Zwolle wint Combinatie Schaaktoernooi.

Het 24e toernooi van schaakvereniging De Combinatie was opnieuw een groot succes. Uit alle delen van het land kwamen zaterdag 6 januari de schakers naar de Kiekmure. Er waren 56 deelnemers.

William Shakhverdian opnieuw kampioen

Op 4 en 5 januari jl. werd in Apeldoorn geschaakt om het persoonlijk kampioenschap van de OSBO. In de leeftijdsgroep t/m 14 jaar verdedigde William Shakhverdian zijn titel. Hij deed dit overtuigend en werd met 6,5 punten uit 8 partijen wederom eerste.

Dindoa zorgt in Zutphen voor vuurwerk door KVZ met 13-34 te verslaan

Dindoa zorgt voor vuurwerk in Zutphen. KVZ - Dindoa 13-34

Dindoa begon 2018 op spectaculaire wijze door in Zutphen het plaatselijke KVZ te laten zien wat korfballen is. Al in de eerste helft kwamen de Ermeloërs voor met 5-19 en had de ploeg uit Zutphen niet veel in te brengen.

Drumgeweld door Black & White Fighters van Zwart-Wit'63

De Black & White Fighters van Zwart-Wit'63 zijn op zoek naar drummers die het team tijdens wedstrijden met hun trommels aan kunnen moedigen.

Leerlingen van de Popschool gaven tijdens het Zwart-Wit'63 jeugdzaalvoetbaltoernooi alvast een voorproefje met hun opzwepende drumgeweld.

Hardlopers kunnen jaar sportief afsluiten

Aanstaande zondag kunnen hardlopers uit de regio het jaar goed afsluiten. AV Athlos organiseert namelijk de derde bosloop als onderdeel van de Athlos bosloopcompetitie. Dit is een laagdrempelig loopevenement waarbij je o p de laatste zondag van de maanden oktober tot en met april mee kunt lopen.

Schaaktoernooi Harderwijk 6 januari 2018

Combinatie Schaaktoernooi 6 januari 2018

De Kiekmure, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk

Op zaterdag 6 januari 2018 organiseert de Harderwijker schaakvereniging

Dindoa 1 en 2 bieden prima weerstand tegen nationaal Chinees korfbalteam; 22-23

Het Chinese korfbalteam is al in Nederland om zich voor te bereiden op de korfbalchallenge in de kerstvakantie. Het speelt tegen verschillende Nederlandse eerste klasse teams. Zo mocht het Ermelose Dindoa de chinezen afgelopen dinsdagavond ontvangen voor een oefenpartij.

Pagina's