Sport lezersnieuws

Dansmeiden GV Olympia Harderwijk behalen podiumplek op de voorronde van het Nederlands Kampioenschap Jazzdans! 

GV Olympia Harderwijk is trots op de D13-dansselectie! In Almelo deden ze mee aan een voorronde van het Nederlands Kampioenschap Jazzdans. De meiden hadden 15 tegenstanders en wisten deze dag de 3e plek te behalen met een puntenaantal van 15,23.

Vier het voorjaar op landgoed Staverden

STAVERDEN - De natuur wordt wakker en dat is goed te zien op landgoed Staverden. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt wandelaars op zondag 1 april mee om samen te genieten van de kleurenpracht.

Wie wil er graag een topsporter op bezoek in de klas?

Wie lijkt het leuk om een topsporter op bezoek te krijgen in de schoolklas, die mee heeft gedaan aan de Olympische Spelen of de ambitie heeft om dat te gaan doen? Wist je dat dit kan? En nog zonder dat er kosten aan verbonden zijn ook!

Beginnerscursus nordic walking start weer

Op vrijdagochtend 13 april 2018 start Atletiekvereniging Athlos in Harderwijk weer met een beginnerscursus Nordic Walking. In 6 lessen leer je de basistechniek van deze sport. Met Nordic Walken verbeter je niet alleen je conditie maar versterk je ook de spieren van je armen, benen en romp.

Vrij schaken Harderwijk

Vrij Schaken Harderwijk geeft Jeugd  schaakles in Harderwijk.

Alzheimer Café Harderwijk

Alzheimercafé Harderwijk bespreekt Hoe accepteer je dementie? Tijdens de maandelijkse bijeenkomst van het Alzheimer Café Harderwijk op maandag 19 maart is het onderwerp Hoe accepteer je dementie? Hoe ga ik er mee om en hoe wil ik dat anderen met mij omgaan.

Harderwijk, culinaire hanzestad aan het water

Afgelopen week was Heerlijk Harderwijk vertegenwoordigd op de HISWA. Dit was de laatste in een reeks van drie, succesvolle watersportbeurzen waar Harderwijk aanwezig was voor de promotie van onze stad.

Je eigen paasbrood maken in de Harderwijkse molenWorkshop paasbrood maken maandag  26 maart 19.00-22.00 uur

Voor mensne die met Oasen echt iets bijzinders op tafel willen zetten organiseert de Harderwijkse Molen Stichting de workshop 'paasbrood' maken. De workshop vindt plaats in een unieke en ook toegankelijke omgeving; de Harderwijkse Molen de Hoop.

Opnieuw veel ereplaatsen voor Taekwon-Do School Martowirono

Op zondag 11 maart 2018 hebben 22 leerlingen van Taekwon-Do School Martowirono deelgenomen aan de 5de Zeewolde Flevo Cup. Een landelijk toernooi waar 160 deelnemers hun kunnen hebben gedemonstreerd op de onderdelen Tuls en Sparren.

 

Prijzen en veel PR's voor De Woelwaters

Afgelopen zaterdag was De Woelwaters de organiserende vereniging voor de Meerkamp Regio Oost. Acht wedstrijdzwemmers van De Woelwaters deden mee. 

Pagina's