Zakelijk lezersnieuws

Huizenmarkt verder onder druk!

De NVM heeft haar kwartaalcijfers zojuist weer bekend gemaakt en daaruit blijkt dat het vierde kwartaal van 2017 voor het eerst in jaren een daling (-6 procent) in het aantal verkochte woningen liet zien.

Fysioaction Fysiotherapie gaat verhuizen

Toch blijft de Gelreweg de vaste stek. Want na 7 mooie jaren bij Bewegingscentrum Vrijheid gaan fysiotherapeuten Hans Teeling en Renske te Brake-Visser (tevens acupuncturist) per 1 januari slechts twee deuren verderop!

Gladheidsbestrijding

KLACHT

Jaarlijks komen wij met dezelfde klacht bij de gemeente. En ook jaarlijks is de beantwoording van die klacht door de gemeente identiek.

Workshop en voorlezen in de kerstvakantie bij Christelijke boekwinkel Evita

Op de laatste vrijdag van de kerstvakantie, 5 januari zal er bij boekwinkel Evita een mooi verhaal worden voorgelezen uit een prentenboek over een bezorgd musje. Ook in de Bijbel gaat het over musjes.

Opening Talia Beautysalon

Op zaterdag 2 december opent Talia Beautysalon in winkelcentrum Tweelingstad.

Naast haar salon in Biddinghuizen heeft zij nu ook voor haar cliënten in Harderwijk en omstreken een ruim aanbod, waaronder permanente make-up, nagelstyling, dameskapper en meer.

Lamond Verzekeringen en Financiele diensten naar nieuw pand

Lamond verzekeringen en financiële diensten viert haar 15 jarig bestaan met het betreden van een nieuwe locatie. Vanaf heden zal Lamond gevestigd zijn in het oude pand van de Rabobank in Zeewolde. .

Gouden Ginkgo Geluk

Meer dan een jaar geleden raakte ik in de ban van het dwarrelende goud dat ik vanuit mijn werkplek zag. Wat fascinerend, al die kleine gele blaadjes met hun bijzondere vorm.

Agent en boef in de kinderboekenweek

De onderbouw van obs de Delta had afgelopen dinsdag in het kader van voorlezen in de klas de jeugdagent op bezoek. Agent Melissa las voor uit het boek 'agent en boef". Na het voorlezen konden de kinderen haar fiets bewonderen en gingen ze samen op de foto.

Actie bij Van Goede Huizen Vastgoed tot einde van het jaar

Klanten van Van Goede Huizen Vastgoed profiteren tot en met december 2017 van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode een huis verkoopt of aankoopt via deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen.

Pagina's