Zakelijk lezersnieuws

Margreth Versteeg als een vis in het water bij Zorggroep Noordwest-Veluwe

Sinds september 2017 is Margreth Versteeg via Inclusief Intervens gedetacheerd bij Zorggroep Noordwest-Veluwe. Ze is werkzaam op de woongroep Staverden van de Amaniet in Ermelo.

Nieuwe InfraCampus opent in 2019 in Harderwijk

Begin 2019, wordt in het hart van de sector op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, de InfraCampus geopend. Deze ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector wordt gevestigd in de grote bedrijfshal op een centrale plek op het groene park.

Workshop 'Aan de slag met je profielfoto'

Wil jij 3 vliegen in 1 klap?

Kom naar de workshop 'Aan de slag met je profielfoto'! Je gaat ontdekken welke kleding het beste bij je past, we gaan netwerken ?n er wordt een professionele profielfoto van je gemaakt die je voor je social media en website kunt gebruiken.

Bites and Business netwerkdiner voor ondernemende vrouwen

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op 22 maart a.s. In de prachtige omgeving van Kootwijk vindt u Buds Tolhuis No 11 in Nieuw-Milligen. De avond is uitsluitend voor  ondernemende vrouwen zowel zelfstandig als in loondienst.

Christ's Hope koffieochtend in Nunspeet

Christ's Hope Nederland op laatste ECHO-ochtend van het winterseizoen

Henriëtte van Heemstrahuis in Ermelo ontvangt het Keurmerk Veiligvoedsel.nl

Op dinsdag 6 februari jl. ontving het Henriëtte van Heemstrahuis, onderdeel van Bartiméus, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl (zie afbeelding).

Congrescentrum Bouw & Infra Park wint zilver bij verkiezing Beste Evenementenlocatie van het jaar

Maandag 22 januari 2018 werden tijdens een feestelijke bijeenkomst op het prachtige landgoed Marienwaerdt in Beesd de MEETINGS® Awards uitgereikt, onder andere in de categorie 'Beste Evenementenlocatie van 2017'.

Huizenmarkt verder onder druk!

De NVM heeft haar kwartaalcijfers zojuist weer bekend gemaakt en daaruit blijkt dat het vierde kwartaal van 2017 voor het eerst in jaren een daling (-6 procent) in het aantal verkochte woningen liet zien.

Fysioaction Fysiotherapie gaat verhuizen

Toch blijft de Gelreweg de vaste stek. Want na 7 mooie jaren bij Bewegingscentrum Vrijheid gaan fysiotherapeuten Hans Teeling en Renske te Brake-Visser (tevens acupuncturist) per 1 januari slechts twee deuren verderop!

Gladheidsbestrijding

KLACHT

Jaarlijks komen wij met dezelfde klacht bij de gemeente. En ook jaarlijks is de beantwoording van die klacht door de gemeente identiek.

Pagina's