• Deelnemers kofferbakverkoop.

    Susan van der Wosten

5e kofferbakverkoop bij De Zaak van Ermelo

08-08-2018, 16:20 | Lezersnieuws | De Zaak Beheer

Datum:

zaterdag 18 augustus 2018, 10:00 tot 16:00

Locatie:

Veldwijk 75
Ermelo
Ermelo

Ermelo- Zaterdag 18 augustus houdt De Zaak van Ermelo alweer haar vijfde kofferbakverkoop van dit jaar. Het evenement blijkt een groot succes. Op het terrein van de kringloopwinkel kunnen mensen er hun eigen spullen verkopen, vanuit de kofferbak van de auto. Er is plek voor zo?n 100 auto?s. Vooraf aanmelden voor deelname is noodzakelijk. Bezoekers zijn tijdens de kofferbakverkoop welkom van 10:00 tot 16:00 uur.

Zes kofferbakmarkten in zes maanden tijd. Het was voor De Zaak van Ermelo gissen hoe dit idee uit zou pakken en hoeveel belangstelling er voor zou zijn. Het heeft de verwachtingen echter ruim overtroffen. Het evenement begon in april met 50 aangemelde deelnemers, maar tikte vorige maand de 90 al aan. Ook bezoekers weten de weg naar de kofferbakverkoop inmiddels goed te vinden.

Een rondgang over de kofferverkoop van vorige maand geeft een mooie impressie. Al vroeg in de ochtend komen de kofferbakverkopers aan, krijgen een plaats gewezen en richten hun plekje in. De auto?s staan naast elkaar geparkeerd op de parkeerplaatsen en op het grasveld voor de winkel. De spulletjes worden met zorg uitgestald door enthousiaste verkopers. De zon schijnt, de bezoekers stromen toe en de sfeer zit er goed in. Wie trek heeft, loopt even langs bij de mobiele snackwagen voor een goede puntzak friet een snack of een heerlijk schepijsje. Portemonnees gaan open er worden goede zaken gedaan. De verkoper blij, de koopjeszoeker blij! Wie er geen genoeg van krijgt, wandelt ook De Zaak van Ermelo nog even binnen voor leuke tweedehands en nieuwe koopjes. Een gezellig evenement voor zowel Ermeloer als toerist.

De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, het terrein van GGZ Centraal. Steek het spoor over naar Landgoed Veldwijk en blijf de doorgaande weg volgen, totdat je De Zaak van Ermelo aan je linkerhand ziet. Op loopafstand van de kofferbakverkoop is voldoende parkeerruimte voor auto?s en fietsen. De kofferbakverkoop is van 10:00 tot 16:00 gratis te bezoeken. De winkel zelf is open van 09:30 tot 17:00 uur. Wie aan de kofferbakverkoop wil meedoen door spullen te verkopen, kan zich tot en met donderdag 16 augustus heel eenvoudig aanmelden via www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkoop


Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: De Zaak van Ermelo Ron van Bruggen T. 06 22 48 92 82 E. ron@dezaakvanermelo.nl