• Beursvloer Harderwijk 2016

    Fotostudio Merjenburgh
  • Beursvloer Harderwijk 2016

    Fotostudio Merjenburgh

Ambitieus maatschappelijk doel met tweede Beursvloer

22-09-2017, 14:11 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 12 oktober 2017, 16:00 tot 18:00

Locatie:

Strokelweg 9, Harderwijk
VVOG Harderwijk
Harderwijk

Na een succesvolle eerste editie van de Beursvloer Harderwijk legt de Harderwijkse Uitdaging dit jaar de lat hoog, door de maatschappelijke waarde van de vorige editie te willen verdubbelen. Op donderdag 12 oktober 2017 vindt de tweede Beursvloer plaats bij VVOG Harderwijk, van 16.00 tot 18.00 uur. Aanwezige bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben maar één doel: een match vinden op het gebied van vraag en aanbod.

Het evenement is ideaal voor bedrijven die actief willen bijdragen aan concrete aanvragen van lokale stichtingen, verenigingen en organisaties. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden in gesprek om elkaar concreet verder te helpen.

Menskracht, materialen en middelen

Maatschappelijk betrokken bedrijven dragen lokaal graag hun steentje bij. De brug naar maatschappelijke organisaties is echter vaak te groot. Bovendien, wanneer stichtingen en maatschappelijke organisaties de bedrijven om een financiële bijdrage vragen, kunnen bedrijven daar tot hun spijt niet altijd aan tegemoetkomen. De Beursvloer Harderwijk laat zien dat het ook anders kan. Het gaat tijdens de Beursvloer niet om geld, maar om te onderhandelen in menskracht, materialen en middelen.

De eerste Beursvloer op 21 juni 2016 was een groot succes, met ruim honderd aanwezigen en in totaal 41 gemaakte matches die een gezamenlijke maatschappelijke waarde vertegenwoordigden van ruim € 31.000. Het doel van de tweede editie op 12 oktober is om die waarde te verdubbelen.

Lokale samenwerking

De Harderwijkse Uitdaging kan helpen bij de totstandkoming van een match. Een match is extra succesvol als een bedrijf iets te bieden heeft en een maatschappelijke organisatie daar een tegenprestatie voor levert. De Beursvloer wordt mogelijk gemaakt door nauwe samenwerking tussen de Harderwijkse Uitdaging en verschillende lokale partijen, waaronder Gemeente Harderwijk, ZorgDat, Bibliotheek Noordwest Veluwe, Rabobank, VVOG, gerechtsdeurwaarder Wittebrood en hoofdsponsor Perspectief Groep.

Kom ook matchen!

Ga naar www.harderwijkseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer en meld u aan via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Rozeboom, manager Harderwijkse Uitdaging: e-mail esther@harderwijkseuitdaging.nl of tel. 06-22400955. Locatie Beursvloer: VVOG Harderwijk - Sportpark 'De Strokel', Strokelweg 9.