• Toneelvoorstelling 12 januari 2018

    eigen foto

Benefietvoorstelling 'Zeven keer Zeven' in theater De Dialoog Ermelo

19-12-2017, 15:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 12 januari 2018, 20:15 tot 22:15

Locatie:

Raadhuisplein 4, Ermelo
Theater De Dialoog
Ermelo

Toen schrijver/regisseur Arja Kooistra een paar jaar geleden haar zeven geschilderde werken van barmhartigheid exposeerde, kreeg ze daar veel reacties op. Ze ging op zoek naar zeven vrouwen die met haar het thema van barmhartig-heid verder wilden uitdiepen en vormgeven in een theatervoorstelling. Samen vonden ze woorden en vormen van expressie om de eeuwenoude werken naar deze tijd te halen. Ze gaven het stuk de titel 'Zeven keer Zeven'.

De werken van barmhartigheid zijn misschien niet bij een groot publiek bekend, maar hun zoektocht leverde een aangrijpende actuele werkelijkheid op. Hoe barmhartig zijn wij voor de ander of voor ons zelf? Dat is het uitgangspunt geworden van deze theaterproductie waarin de groep met een lach en een traan de zeven werken tot leven brengen.

Van krantenknipsels en foto's zijn zeven decorstukken gemaakt, waarop elk afzonderlijk werk een indringend beeld oproept. Na afloop van de voorstelling wil de spelersgroep met de toeschouwers graag reacties en ervaringen uitwisselen over dit onderwerp. Op deze manier hopen zij te blijven 'werken' aan dit theaterstuk dat al vele malen met groot succes is opgevoerd.

De opbrengst van deze avond zal geschonken worden aan de Willem Holtrop Hospice in Ermelo.

www.7keer7.one

vrijdag 12 januari 2018, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 16,50 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl