• Chakra meditatie

    S.Esmeijer

Chakrameditatie met essentiële oliën

22-11-2017, 21:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 november 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Vuldersbrink 96, Harderwijk
Vuldersbrink 96 boven de ING
Harderwijk

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor een Chakra meditatie die ondersteund word met essentiële oliën. In deze meditatie worden de zintuigen en Chakra's extra gestimuleerd door de kracht van de oliën. Dennis Rappard neemt je mee met zijn stem op deze geleide meditatieve reis.

De oliën die speciaal voor deze avond zijn uitgekozen geven de meditatie een extra diepe ondersteuning. (On)bewust gebeurt er al veel met je tijdens deze meditatie en met de oliën is het makkelijker om een diepere ervaring in te gaan. De ontspanning is makkelijker te bereiken omdat de geur je gelijk een verdieping geeft.

Deze gezamenlijke meditatie met Oil with Love creëert harmonie en een groepsverbinding waardoor jij de meditatieve kracht intens gaat ervaren en je beter met jezelf in balans komt. Sta open om krachtiger op de aarde te staan en gewoon je werkelijke zelf te 'zijn'.

Voor deze avond is kennis van meditatie niet noodzakelijk. We gaan je mee nemen in een "meditatieve-geur-reis" langs de chakra's.

Voel je vrij om mensen mee te nemen, het is geen vaste groep en iedereen is welkom. We nodigen je van harte uit om dieper contact te maken met jezelf en te genieten van de meditatie, sta dit cadeautje aan jezelf toe en kom ervaren.

Het is aan te bevelen om loszittende kleding te dragen, als je zelf een zitkussentje en/of dekentje hebt deze graag mee nemen. Sowieso kan een dekentje lekker zijn om om je heen te slaan.

De entree € 10,-. De deur is open om 19:30 met koffie en thee en de meditatie begint om 20.00, en zal zo'n anderhalf uur gaan duren.

Na de meditatie is er ruimte voor een drankje en gezellig napraten.

Je kunt je aanmelden via onderstaande gegevens, hopelijk tot zaterdag!

Vuldersbrink 96 te Harderwijk

www.massageyoga.wixsite.com/rappard

dennisrappard@outlook.com

Tel: 06-52627316