• Artist impressie Droompark Zuiderzee

    Jan van Tellingen
  • primeurdagen van 28 okt tm 30 okt.

    Nico Kroon

Droomparken introduceert nieuw vakantiepark met all-in concept

23-10-2017, 20:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 28 oktober 2017, 11:00 tot maandag 30 oktober 2017, 17:00

Locatie:

Varelseweg 211, Harderwijk
Droompark Zuiderzee - Hulshorst
Harderwijk

Droompark Zuiderzee wordt all-in premium residentie

Beekbergen, 23 oktober 2017 - Droomparken introduceert een nieuw vakantiepark aan het Veluwemeer: Droompark Zuiderzee. De introductie van dit nieuwe vakantiepark is bijzonder vanwege het geheel nieuwe all-in concept dat aan eigenaren van een vakantiehuis wordt geboden.

Dat investeren in een tweede vakantiewoning steeds populairder wordt, is een gegeven. Dat er daarnaast ook steeds meer behoefte is aan het compleet ontzorgen van eigenaren, is een trend waarop Droomparken inspeelt met de 'all-in residentie' Droompark Zuiderzee.

Daarbij valt te denken aan het uit handen nemen van het onderhoud van de woning, het aanbieden van all-in faciliteiten, 24/7 beveiligde en persoonlijke toegangscontrole, tuinaanleg en onderhoud en meer.

Marco Budding, directeur Marketing &; Sales: "Ons nieuwe concept wordt erg enthousiast ontvangen door geïnteresseerde kopers. De vele extra diensten die we op Droompark Zuiderzee aanbieden zijn een extra argument bij het zorgeloos investeren in een tweede vakantiewoning."

De officiële opening van Droompark Zuiderzee vindt plaats op zaterdag 28 oktober om 14.00 uur. Daarnaast zijn in dit weekend (van 28 oktober tot en met maandag 30 oktober) de primeurdagen voor belangstellenden en genodigden.