• Docente Vrolijk & Frans Ermelo, Alike Last

    Grietje-Akke de Haas

Gratis proefles Vrolijk en Frans

14-08-2018, 21:48 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 4 september 2018, 19:00 tot 20:30

Locatie:

Stationsstraat 137
Immanuelkerk
Ermelo

Vrolijk & Frans, ECHT FRANS leren, m?t plezier, voor alle niveaus. Kom kennismaken bij de gratis proefles op dinsdag 4 september; inloop vanaf 18.45 uur, start 19 uur.

Als ??n van de eersten in Nederland maakt Vrolijk & Frans gebruik van de unieke methode TPRS, waarmee je een taal moeiteloos vloeiend gaat verstaan en spreken.

Wat is er zo anders aan deze lessen?

De lessen zijn praktisch en dynamisch en elke les wordt er minimaal 90% van de tijd Frans gesproken; ook bij de beginners is dit al mogelijk via deze werkwijze! Het bijzondere daarbij is, dat je de taal leert vanuit verhalen, die we samen maken en waarbij we veel lachen. Dit is niet alleen leuk, maar het vergemakkelijkt en ondersteunt het verwerven van de Franse taal.

Voorop in de lessen van Vrolijk & Frans staat het op een plezierige en ontspannen manier goed kunnen verstaan en vlot(ter) leren spreken van het Frans. We besteden veel aandacht aan de Franse cultuur en gewoonten via liedjes, filmfragmenten, proeven van Franse specialiteiten etc. Computer en multimedia worden ingezet om het leren zo effectief en leuk mogelijk te maken.

De 20 lessen van 90 minuten starten op dinsdag 25 en woensdag 26 september in Ermelo en ze lopen door tot en met maart 2019. Kijk op de site voor de niveaus en de exacte tijden.

Inschrijving gaat gemakkelijk online via www.vrolijkenfrans.nl. Meer informatie of bijvoorbeeld overleggen over uw niveau? Belt u dan naar Alike Last op 0341 551998