Gratis voetbalschoolse activiteit.

23-02-2016, 00:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 24 februari 2016, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Ermelo

OPEN WOENSDAGMIDDAGACTIVITEIT.

Naast de vele andere (voetbal) activiteiten bij FC Horst, draait er ook al een aantal seizoenen op de woensdagmiddag voor liefhebbers de voetbal woensdagmiddagactiviteit!!

We noemen het " voetbalschool", maar we garanderen niet dat zij, die deelnemen aan deze activiteit, de "nieuwe Messi's of van Persies" gaan worden. Wel proberen we op een speelse manier de liefhebbers functionele voetbaltechnische vaardigheden bij te brengen door het laten uitvoeren van allerlei leuke oefenvormen. En uiteraard sluiten we de activiteit af met kleine partijtjes.

Ook wordt er loopscholing gegeven wat zeer belangrijk is voor het bewegen van de voetballertjes en preventief werkt ten opzichte van blessures. (Een gemakkelijk bewegende speler loopt minder snel een blessure op). Deze loopscholing moeten we niet verwarren met loop/conditietraining!!!

Af en toe vragen we een aantal (oud) profspelers om nog meer kneepjes van het voetbalvak aan de deelnemers voor te schotelen. Daarbij vergeten we ook niet de keepers.

Voor wie is deze woensdagmiddagactiviteit nu bedoeld? Alle jeugdigen vanaf 6 jaar en geen school hebben die middag (dus niet alleen FC Horst leden) en die zin hebben in een extra voetballende activiteit zijn welkom en worden van harte uitgenodigd deel te nemen. Het is gratis en na afloop staat de limonade klaar. Zeker in de huidige vakantie week een leuke bezigheid om de voetbalvaardigheden wat bij te 'spijkeren'.

De activiteit vindt plaats vrijwel elke woensdagmiddag gedurende het voetbalseizoen op het mooie kunstgrasveld van FC Horst aan de Buitenbrinkweg. Vanaf 14.00 zijn de kinderen welkom en om 14.30 starten we met het programma. Voor meer inlichtingen kunt u bellen naar Arie Paauwe, Buurtsportcoach HEB (Heel Ermelo Beweegt), tel 06-20804430.