• Ik ben Oké

    Sylvia van Zoeren
  • Brochure Wijze Ouders

    Marjolein Leukfeldt

"Ik ben Oké" training voor hooggevoelige en prikkelgevoelige kinderen + informatiebijeenkomst ouders

20-07-2017, 22:50 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 26 juli 2017, 09:30 tot 12:00

Locatie:

Mandenmakerstraat 105, Harderwijk
Mandalatuin
Harderwijk

In de prachtige Mandalatuin van Ingrid en Eugère Klooster aan de Mandenmakerstraat 105 te Harderwijk vinden in de maanden juli en augustus diverse kennismakingsworkshops en informatiebijeenkomsten plaats. 

Op 26 juli, 2 augustus en 16 augustus geef ik 's ochtends workshops in deze prachtige tuin.

Van 09:30 - 10:30 uur vindt de kennismakingsles met de "Ik ben Oké" training plaats. In deze kennismakingsles voor hooggevoelige en prikkelgevoelige kinderen van 7 tot en met 10 jaar leren de kinderen te herkennen wanneer ze zich "O Jee!" of "Oké" voelen en gaan we aan de slag met het verzinnen van handige oplossingen. De kinderen krijgen een map met leuke informatie en natuurlijk het knutselmateriaal dat voor deze kennismakingsles nodig is. Voor ouders kunnen bij deze kennismakingsles ook in deze prachtige tuin aanwezig zijn.

Per kennismakingsles is er ruimte voor maximaal 4 kinderen.

De kosten zijn € 5,00 per kind.

Daarna is er van 11:00 - 12:00 uur de informatiebijeenkomst "Wijze ouders van hooggevoelige en/of prikkelgevoelige kinderen"., speciaal voor ouders van deze doelgroep. In dit uur wisselen we informatie uit en geef ik tips en tools aan ouders in de omgang met hun hooggevoelig en/of prikkel gevoelig kind en krijgen ze een brochure mee waar informatie en tips in staan. De kinderen kunnen hier gewoon bij aanwezig zijn.

Per informatiebijeenkomst is er ruimte voor maximaal 8 volwasenen.

De kosten hiervoor zijn op basis van een vrijwillige bijdrage.

 

Wil je deelnemen aan één van mijn workshops geef je dan nu op via de mail: info@marjoleinleukfeldt.nl of per telefoon: 0614680591

Wees er snel bij, want de ruimte is beperkt!

Let op: De mandalatuin bevindt zich in een woonwijk, dus kom bij voorkeur op de fiets. Parkeerruimte is aanwezig bij de begraafplaats Oostergaarde (500 meter loopafstand).

De activiteiten vinden buiten plaats en gaan met regen niet door!