• inloopuur woonzorgcentra harderwijk

    eigen foto

Inloopuur in Randmeer, Weideheem én Sonnevanck op 8 december 2017

01-12-2017, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 8 december 2017, 10:30 tot 12:00

Locatie:

, Harderwijk
Woonzorgcentra Harderwijk
Harderwijk

Als blijkt dat thuis wonen steeds moeilijker voor u wordt of niet meer gaat, is verhuizen naar een woonzorgcentrum een optie. Staat u nu voor die beslissing of wilt u zich alvast oriënteren? In beide gevallen kan het helpen om eens te gaan kijken. Kom 8 december naar het inloopuur van 10.30 uur tot 11.30 uur in Randmeer en Sonnevanck en van 11.00 uur tot 12.00 uur in Weideheem.

Voor informatie over verzorgd wonen, bent u welkom in Randmeer (Westeinde 14) en Weideheem (Drift 2). Voor een toelichting over beschermd wonen voor ouderen met geheugenproblemen kunt u terecht in Weideheem en Sonnevanck (Sonnevancklaan 2). U kunt ook een bezoek brengen aan Sonnevanck voor informatie over beschermd wonen voor ouderen, die vanwege lichamelijke aandoeningen verpleeghuiszorg nodig hebben.

Het tijdstip van het inloopuur is zodanig gekozen dat u eventueel in de gelegenheid bent om meerdere woonzorgcentra te bezoeken. Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom! Ook als u gewoon eens wilt kijken hoe het er in een woonzorgcentrum aan toe gaat. In alle woonzorgcentra wordt u ontvangen bij de hoofdingang.

Voor informatie over de aanleunwoningen bij Randmeer, Sonnevanck en Weideheem hoeft u het inloopuur niet te bezoeken, maar kunt u bellen met het servicebureau van Zorggroep Noordwest-Veluwe, tel. 088- 056 3000. Kijk voor meer informatie ook eens op www.znwv.nl.