• jeugdtheatervoorstelling Er was weer... Roodkapje

    Floris Heuer

Jeugdtheatervoorstelling: Er was weer...Roodkapje

22-10-2017, 17:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 29 oktober 2017, 11:30 tot 12:30

Locatie:

Klooster 1, Harderwijk
Catharinakapel
Harderwijk

Altijd al willen weten hoe het sprookje van Roodkapje verder ging? Op zondag 29 oktober om 11.30 uur brengt Jeugdtheater Harderwijk de cabareteske en muzikale voorstelling 'Er was weer… Roodkapje' (6+) gespeeld door theatergroep THINK! in de Catharinakapel. Een voorstelling over goedmaken, bang zijn en wolven.

En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde! Of toch niet? Natuurlijk weet iedereen wat er met Roodkapje is gebeurd: Ze liep door het bos met koekjes voor oma. Daar kwam ze een wolf tegen en voor ze het wist was ze opgegeten. Gelukkig kwam de jager langs die haar en grootmoeder uit de buik van de wolf redde. En de wolf eindigde in de put.

De wolf wil niet meer groot en boos zijn, maar groot en vriendelijk. Niemand gelooft hem en hij zit nog steeds vast in de put. Totdat Roodkapje besluit dat ze de wolf wil helpen om alles goed te maken…

Prijs per kaartje € 7,50 in de voorverkoop via www.jeugdtheaterharderwijk.nl en € 8,50 op de ochtend van de voorstelling, mits niet uitverkocht, bij de kassa in de Catharinakapel.