• Kerk in de Kroeg

    Teun van Garderen

Kerk in de Kroeg

12-03-2018, 18:59 | Lezersnieuws | Teun van Garderen

Datum:

zondag 18 maart 2018, 14:45

Locatie:

markt 7
Markt 7
Harderwijk

Zondagmiddag 18 maart in de serre van Markt 7: Kerk in de Kroeg HARDERWIJK ? Zondagmiddag naar de kroeg is voor menig Harderwijker niet vanzelfsprekend; we wonen immers in de ?Bible Belt?? Grand caf? de Liefde presenteert op zondagmiddag 18 maart, met de slogan ?geen collecte, wel bier? een alternatieve kerkdienst in de kroeg. Met gastspreker Theo Tomassen, die in zijn vrije tijd activiteiten op het grensvlak van geloof en theater doet, belooft dit een inspirerend uur te worden. Hij brengt verhalen voor het voetlicht die te maken hebben met leven en geloof. De toegang is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Inloop vanaf 14.30 uur. Theo start om stipt 15.00 uur. vol=vol.

Markt 7 Locally Sourced x Crafted with Love Midden in het bruisende centrum van Harderwijk heeft Hotel Marktzicht een paar weken terug haar nieuwe concept gelanceerd met Markt7. Een trendy restaurant met een prachtige serre en terras grenzend aan het Hortuspark, een juweeltje op zich.

Grand Caf? de Liefde Kerk in de Kroeg is opnieuw een initiatief van Grand Caf? de Liefde. Zij organiseerde recent ook het succesvolle politiek caf? met alle Harderwijkse politieke partijen in Baars. Grand Caf? de Liefde opent over niet al te lange tijd zelf haar de deuren op de boulevard. Het wordt een caf? waar je gezellig kunt uitgaan, waar respect hoog in het vaandel staat en waar je onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris hart-tot-hart-gesprekken kunt hebben.