• Affiche Kerstconcert

    Geen

Kerstconcert wittenhagen harderwijk

06-12-2017, 16:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 december 2017, 19:00 tot 21:00

Locatie:

Wittenhagen 28, Harderwijk
Bethelkerk Harderwijk
Harderwijk

Wijkgemeente de Bethelkerk Harderwijk (Hervormde Gemeente Harderwijk), organiseert op zaterdagavond 16 december 2017 een groot kerstconcert. In 2015 heeft dit concert ook plaatsgevonden in de Bethelkerk en was een groot succes. Tot en met de laatste plaats was de kerk gevuld.

Dit jaar zullen 3 lokale koren hun medewerking verlenen: Interkerkelijk Koor Harderwijk, Praisekoor Menorah Harderwijk en Kinderkoor Be Happy Harderwijk. Muzikale ondersteuning is er van Mathilde van den Beukel (dwarsfluit) Jan van Vulpen en Wim Bakker op piano, laatstgenoemde bespeelt ook het orgel. Gelre Brass Harderwijk zal naast het begeleiden van de samenzang ook enkele muzikale momenten verzorgen tijdens het concert. Opening wordt verzorgd door ds. J. het Lam, wijkpredikant van de wijk Bethelkerk.

Het concert begint om 19.30 uur en de deuren van de kerk zijn om 19.00 uur open. De entree is gratis, wel zal er een collecte gehouden worden, ter bestrijding van de onkosten. Adres van de Bethelkerk is Wittenhagen 28 te Harderwijk.

Allen van harte welkom.