• Daniël van der Hoeven

    RMC

Meesterlijk pianorecital in de Catharinakapel Harderwijk

13-01-2018, 21:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 21 januari 2018, 11:00 tot 13:00

Locatie:

Klooster 1, Harderwijk
Catharinakapel Harderwijk
Harderwijk

Zondag 21 januari om 11 uur en om 14 uur treedt in de Catharinakapel te Harderwijk pianist Daniël van der Hoeven op met een bijzondere combinatie van stukken. Driemaal Ludwig van Beethoven, onder andere de romantische 'Pathétique' en een van het monumentale laatste paar sonates, omlijst door twee Toccata's van Johann Sebastian Bach. Dit is een programma dat de hoogste eisen stelt aan stijlgevoel en virtuositeit. Daar voldoet Van der Hoeven ruimschoots aan. Twee jaar geleden al was zijn uitzonderlijke talent de grote verrassing in een Randmeerconcert waarin hij demonstreerde rechtstreeks op weg te zijn naar de status van meesterpianist. Het komende concert belooft opnieuw een onvergetelijke gebeurtenis te worden.

Alle gegevens over de muziek, de pianist en de organisatie zijn te vinden op de website: www.randmeerconcerten.nl.

Datum, plaats en tijdstip: zondag 21 januari, Catharinakapel Harderwijk. Er zijn twee identieke optredens: om 11:00 uur en om 14:00 uur. Het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn in verband met de verwachte grote belangstelling.

Kaartverkoop: bij voorkeur via de website. Voor wie hiertoe geen gelegenheid heeft, is het ook mogelijk telefonisch te reserveren en aan de kassa bij de ingang van de kerk te betalen.