• Hans de Vries

    Hans de Vries
  • Je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen doen

    Hans de Vries
  • Met een dosis humor leer je dit instrument te bespelen

    Hans de Vries

Mondharmonica spelen 'for absolute beginners'

22-05-2016, 20:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 juni 2016, 13:00 tot 14:30

Locatie:

Vijhestraat 3, Harderwijk
Tommy’s
Harderwijk

Altijd al mondharmonica willen spelen, maar het kwam er nooit van? Of U heeft er al jaren een thuis liggen maar doet er niets mee. Grijp dan nu de kans ! Tijdens het grote Aaltjesdag evenement in Harderwijk op 11 juni wordt U de mogelijkheid geboden om het basisprincipe te leren van de mondharmonica. Niet alleen een super instrument voor de blues, maar juist ook voor allerlei liedjes en een veelvoud aan muziekstijlen. Van Zeemansliedjes tot Deltablues! En het is een eenvoudig bespeelbaar instrument en past zo in de binnenzak. Niet voor niets is de harmonica al jaren onverminderd populair

In deze  workshop 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans de Vries U, met een enorme dosis humor, mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers! Na een kwartier al speelt iedereen zijn eerste melodie ! 

Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica , ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

'Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na een uur lol naar buiten komt met je 'eigen' harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen !'

De workshop duurt anderhalf uur, in de pauze en na afloop is er de mogelijkheid om nog even te oefenen en van alles te vragen. Deelnemers krijgen een lesblaadje mee en -voor wie dat wil- gratis vervolgles via internet.

Deelname kost € 15,- inclusief goede kwaliteit mondharmonica in de toonsoort C waarmee meteen muziek gemaakt gaat worden !

Aanmelding en meer informatie via: aaltjesdagen@harmonicaworkshops.nl

Locatie: Bar Restaurant Tommy's: Vijhestraat 3, 3841 CW Harderwijk

Datum: zaterdag 11 juni 2016 van 13:00 uur - 14:30 uur

zie ook : www.aaltjesdagen.nl

en www.harmonicaworkshops.nl