• Scene Vlees en bloed

    Theaterwerkplaats Harderwijk

Reprise voorstelling Vlees en bloed

20-03-2018, 21:19 | Lezersnieuws | Wietse Hummel

Datum:

zaterdag 24 maart 2018, 16:15 tot 17:45

Locatie:

Klooster 4
Cultuurkust
Harderwijk

De Theaterwerkplaats Harderwijk gaat op 24 maart 2018 met het succesvolle theaterstuk Vlees en bloed in reprise. Op die dag worden twee voorstellingen gespeeld in de theaterzaal van Cultuurkust aan het Kloosterplein in Harderwijk De eerste voorstelling begint om 16.15 uur en de tweede om 20.15 uur. De voorstellingen waren eerder dit jaar te zien en die waren toen snel uitverkocht.

Familie Familie bindt, schuurt, vernedert, omarmt, kwetst, helpt, beschaamt, komt en verdwijnt. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen gedachten over familie. Daar gaat deze voorstelling over.

Montagevoorstelling De voorstelling Vlees en bloed is een montagevoorstelling, een verzameling van ideeen en improvisaties uit familieverbanden, een collage van beelden en verhalen die uit hun familiebanden zijn losgerukt.

Regie en cast Bernice Horst heeft als regisseur bij de Theaterwerkplaats meerdere producties op haar naam staan. De spelers in de theaterproductie Vlees en bloed zijn Willem Boone, Sylvie Donnadieu, Henk Epskamp, Jan van t Ende, Jose Hammenga, Wietse Hummel, Marjolein Scholvinck, Herman Schoorlemmer en Colette van Vuure.

Theaterwerkplaats 25 jaar! Dit jaar bestaat de Theaterwerkplaats Harderwijk 25 jaar. Ooit opgericht uit twee productiegroepen van het toenmalig Centrum voor de Kunsten 't Klooster en uit twee andere theatergezelschappen. Twee van de oprichters toen zijn nu nog actief binnen het gezelschap en dat zijn regisseur Doris Goosen en acteur Wietse Hummel. Door de jaren heen zijn er verschillende producties gemaakt. Verder zijn een groot aantal spelers toen ook nu nog actief, aangevuld met nieuwe aanwinsten. Het jubileumjaar start met de voorstellingen Vlees en bloed. Daarna komt er in april een reprise van het theaterstuk 'Megan Gray' en vervolgens de voorstelling 'Stilte' op 4 en 5 mei. Dit jaar gaan we met veel spelers starten met het jubileumstuk, dat in het najaar wordt opgevoerd. Meer informatie over activiteiten van zijn te vinden op de website www.theaterwerkplaatsharderwijk.nl