• Jop van der Bijl, Alex Hop, Midhun Katta, Esther Habekotté en Albert Kunnen van FFF

    Menno Kuiper

 Feestelijk catering concept houdt open huis 

16-05-2018, 17:12 | Lezersnieuws | Jop

Harderwijk – Sinds kort is Harderwijk een nieuw initiatief rijker.

Onder de naam FIESTA FOOD FACTORY hebben een aantal enthousiaste cateraars de handen ineen geslagen om festivals, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden om te toveren tot een groots en kleurrijk feest. Als kennismaking wordt er een open dag georganiseerd op 3 juni, waar de bezoeker vast een voorproefje krijgt van wat Fiesta Food Factory te bieden heeft.

 

Vijf cateraars uit Harderwijk en omstreken, met allemaal hun eigen specialiteit, hebben de krachten gebundeld om op feestelijke gelegenheden een totaalpakket aan heerlijkheden aan te bieden. Van een heerlijke verse espresso tot oosterse of mediterrane hapjes en een heerlijk dessert toe, niets is te gek.

 

Albert Kunnen van Moving Coffee zet met zijn mobiele koffiebar de heerlijkste koffie. Esther Habekotté van Kokkerella specialiseert zich in de Mediterrane en Oosterse keuken, Jop van der Bijl van Jop's Catering is bekend van zijn Indische rijsttafels en Midhun (Tinku) Katta uit India maakt met zijn Incredible Indian Cuisine allerlei Indiase specialiteiten. Alex Hop van Hop Taartenshop bereidt de lekkerste gebakjes, oliebollen en desserts.

 

Genoemde cateraars zijn al enkele jaren actief en bruisen van enthousiasme en originaliteit. De kwaliteit is puur, ambachtelijk en vernieuwend. Door hun beperkte omvang zijn ze flexibel en in staat om in te spelen op de wensen van de klant. Gezamenlijk kunnen ze ieder feest een vrolijk, internationaal en kleurrijk tintje geven. Ook zijn ze allemaal ervaren in het geven van workshops.

 

Al deze cateraars zijn in staat om een feest afzonderlijk te voorzien van buffetten en cateringen, maar door de krachten te bundelen bieden ze een nieuw en krachtig concept om een uniek alternatief te bieden voor standaard feesten zoals men tot nu toe gewend was.

 

Om het publiek kennis te laten maken met Fiesta Food Factory wordt er een open dag georganiseerd. Deze zal plaatvinden op zondag 3 juni,

van 14:00 tot 16:00 uur zullen deze cateraars zich voorstellen en laten proeven van een selectie van hun specialiteiten en lekkernijen.

Locatie: keuken en bakkerij aan de Celsiusstraat 17 in Harderwijk.

Iedereen is van harte welkom.

 

Meer informatie: zie www.fiestafoodfactory.nl