• Theaterconcert 16 februari 2019

    Diets Dijkstra
  • Theaterconcert 16 februari 2019

    Diets Dijkstra
  • Theaterconcert 16 februari 2019

    Jens van der Velde

Alex Roeka met 'En toen ineens' in theater De Dialoog Ermelo

12-02-2019, 12:07 | Lezersnieuws | wilma

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies. In zijn programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als ‘Dit kleine hart van mij’, ‘Vuur en ijs’, ‘Kermis in Ravenstein’, ‘Lege ochtendkroeg’ en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire.

‘EN TOEN INEENS’ laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar. Roeka’s elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven.

Alex Roeka (zang en gitaar), Reyer Zwart (gitaren, piano, bas, samples en zang),

Jeroen Kleijn (drums en percussie).

www.alexroeka.nl

zaterdag 16 februari 2019, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 18,50 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl