• Diana Codfried

    Saskia van Beek

Bilan coaching & training is verhuisd!

05-06-2019, 16:03 | Lezersnieuws | Diana

Vanaf begin mei is Bilan coaching & training gevestigd aan de Johanniterlaan 4B in Harderwijk. Het bedrijf van Diana Codfried, gespecialiseerd in coaching, training en advies op het onderwerp culturele diversiteit. Een nieuwe stap van een jong bedrijf volop in ontwikkeling.

Het pand aan de Johanniterlaan is hiermee een coach rijker die zich inzet voor onze bewegende samenleving – die steeds meer divers en kleurrijk wordt. Deze culturele verschillenen ziet Diana als een rijkdom die niet altijd door iedereen ten volle benut wordt. Hier is volgens haar dus nog veel te halen.

Vanuit deze professionele locatie wil Bilan persoonlijke coaching bieden gericht op mensen met een migratie achtergrond. Zij hebben vaak het gevoel dat ze qua school en/of werk in twee werelden opgroeien en ontwikkelen, hierdoor kunnen zij extra druk ervaren omdat er constant “geswitcht” moet worden van de ene naar de andere cultuur. En in sommige gevallen is het zelfs zo complex dat men twijfels creëert rondom de eigen identiteit. Juist daarin onderscheidt Bilan zich in haar coaching.

Diana had met Bilan behoefte aan een ruimte met een professionele uitstraling waarin zij haar coachgesprekken kan voeren, en voorbereidingen kan treffen voor de hbo gastlessen en trainingen die zij veelal geeft in de domeinen zorg, welzijn en bij gemeenten. Trainingen staan in het teken van ont-moeten, verbinden en leren van elkaar, gebaseerd op de Variis methodiek.

Diana is tevens betrokken bij de alliantie Krachtig Kleurrijk Harderwijk, een samenwerking van ruim twintig zorg- en welzijnsorganisaties en de gemeente Harderwijk. Doel hiervan is om de zorg en welzijn binnen Harderwijk beter te laten aansluiten bij alle inwoners van Harderwijk.

Deze verhuizing is voor Diana de juiste stap op het juiste moment. Hiermee wordt de groei ondervangen met een modern, ruim en goed bereikbare ruimte waar iedereen prettig ontvangen kan worden.