• boekenmarkt

    Eigen
  • boekenmarkt

    Eigen

Boekenmarkt & leegverkoop Veldkampkerk

23-10-2017, 10:31 | Lezersnieuws | Robert Verbrugh

Op zaterdag 28 oktober is er weer een boekenmarkt ! Locatie de Veldkampkerk, hoek Engelserf/Mecklenburglaan. Op de locatie staan de ruim 12.000 titels permanent uitgestald. Alle boeken staan gesorteerd op soort, van moderne literatuur, romans en jeugdboeken tot reis-, kook- en theologische boeken. Deze een na laatste 'Veldkampse boekenmarkt' van 2017, is er dan alleen nog 25 november.

Tevens houdt de Protestantse Gemeente Harderwijk zaterdagmorgen 28 oktober in de Veldkampkerk een laatste leegverkoop van overnodige' spullen, variërend van wijnglazen en keukenuitrusting tot (hobby)tafels, opbergkasten, piano's en het kerkorgel. De artikelen zijn afkomstig uit de gesloten Stadsdennenkerk, Nieuwe Kerk, Veldkampkerk en 'oude' Plantagekerk.

Het aanbod is ook interessant voor verenigingen e.d.: er zijn tientallen stapelbare stoelen en tafels, serviesgoed, (geluids)elektronica, mengpanelen, monitors en meer. Op enkele bijzondere goederen wordt een bod gevraagd.

Iedereen is welkom tussen 9.00 tot 12.00 uur.

Naast de boekenmarkt heeft de protestantse gemeente een snuffelmarkt aan de Van Maerlantlaan 44. Geopend iedere 1e en 3e zaterdag van de maand, van 9.00 tot 12.00 uur. www.pgharderwijk.nl/snuffelmarkt

Voor info boekenmarkt : www.pgharderwijk.nl/boekenmarkt

Email : boekenmarkt@pgharderwijk.nl