• .

    .

CAI-informatieavond over glasvezel in gehele buitengebied Harderwijk en Hierden

27-10-2017, 15:00 | Lezersnieuws | CAI Harderwijk

Zo'n 98 procent van de woningen in Harderwijk en Hierden is aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk. Nu wil CAI Harderwijk ook de laatste 2 procent, in het buitengebied, aansluiten. Op maandag 6 november 2017 organiseert de Harderwijkse kabelexploitant daarover een informatieavond, van 19.30 uur tot 21.30 uur in Bouw & Infrapark aan de Ceintuurbaan in Harderwijk.

De CAI-informatieavond is speciaal bedoeld voor bewoners en bedrijven in het buitengebied van Harderwijk, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Het is vooral belangrijk dat bewoners en bedrijven in de buitengebieden in Hierden, op Sonnevanck en in de omgeving Fokko Kortlanglaan aangeven dat ze graag glasvezel willen. CAI Harderwijk kan namelijk alleen glasvezel aansluiten als in Harderwijk en Hierden vijftig procent van de bewoners en bedrijven in het buitengebied meldt dat ze glasvezel wil.

Het is daarom van groot belang dat bewoners in het buitengebied voor 18 december 2017 een intentieverklaring afgeven. Dat kan heel gemakkelijk via de website van CAI Harderwijk. Er zijn geen kosten of verplichtingen aan deze intentieverklaring verbonden. Pas als bewoners of bedrijven in de toekomst diensten afnemen bij één van de CAI Harderwijk-providers, dan betalen zij deze dienstaanbieder abonnementskosten.

Meer informatie over de informatieavond: http://www.caiharderwijk.nl/cai-nieuws/infoavond-glasvezel-buitengebied/