• CBS de Wegwijzer bij Serious Request

    Serious Request locatie fotograaf

CBS de Wegwijzer in actie voor Serious Request

21-12-2017, 22:30 | Lezersnieuws | Corine Aldenkamp

HARDERWIJK Leerlingen van CBS de Wegwijzer uit Harderwijk zijn naar Apeldoorn geweest om het bedrag dat zij hebben opgehaald voor Serious Request te doneren bij het Glazenhuis. Diverse leerlingen hebben, aangemoedigd door de ouderraad maar geheel naar eigen invulling, acties bedacht om geld in te zamelen voor Serious Request. In de week voorafgaand aan het glazenhuis hebben de kinderen lege flessen ingezameld, ruim 100 cupcakes versierd en 475 oliebollen gebakken. Totaal is er een bedrag opgehaald van 675 euro.

Met dit bedrag kan het Rode kruis twee kinderen met hun familie herenigen en kunnen 25 kinderen telefonisch in contact worden gebracht met familie. Het was ontzettend mooi om te zien hoe betrokken en gemotiveerd de kinderen waren om zo veel mogelijk geld in te zamelen. De leerlingen die zich zelf in de picture speelden door het meeste geld van hun klas op te halen, werden uitgenodigd om mee te gaan om het bedrag te doneren bij het glazen huis in Apeldoorn.

Groep 7: Jasper Vlieg, Charlotte Hamberg, Tygo Stoffer en Sara Nieuwdorp. Groep 6: Peer Brouns, Wytze Bruining, Aldo Mors, Joani Hobrink en Finn Plat. Groep 4: Muga Brouns. Groep 3: Lilly Mazier