• Bereiden hapjes

    Vluchtelingenwerk

Cultuurshoppen: ontmoeting tussen verschillende culturen!

15-03-2019, 16:43 | Lezersnieuws | Renate

Harderwijk - Op zaterdag 6 april is het evenement Cultuurshoppen. Tijdens dit evenement is er de mogelijkheid om op één middag drie locaties een kort bezoek te brengen zowel bij de Turkse en Marokkaanse gemeenschap als Vluchtelingenwerk. Bij deze locaties ben je van harte welkom voor een korte presentatie, ontmoeting en een hapje.

Binnen Harderwijk wonen we samen met veel verschillende culturen. Hoe leuk is het om dit samen te brengen! Altijd al vragen gehad over leefgewoontes, ideeën en waarden binnen andere culturen? Dit is een kans om elkaar te ontmoeten en samen hierover in gesprek te gaan. Maak kennis met de diverse culturen en geniet ondertussen van de heerlijke hapjes. 

Dit evenement is ontstaan vanuit het migrantenoverleg. Met Cultuurshoppen willen we de ontmoeting tussen verschillende culturen mogelijk maken. De Turkse en Marokkaanse gemeenschap en vluchtelingen uit diverse landen nodigen je graag uit voor dit evenement.

Kom je ook? Het evenement is van 13.30 tot 16.30 uur, waarbij je in een groep de drie locaties gaat bezoeken. Je kunt je tot 30 maart inschrijven via cultuurshoppen@gmail.com. Je krijgt dan vóór 6 april een bevestigingsmail met jouw startlocatie. Schrijf je snel in, want deelname aan dit evenement is beperkt.