Doek valt na bijna 40 jaar voor Dolphin Barber Mates

10-02-2019, 18:16 | Lezersnieuws | vocalgroup free voice

Na bijna 40 jaar valt het doek in Harderwijk, voor Dolphin Barber Mates. Maar maken nu een doorstart met vrouwen en mannen vocalgroup.

Een ieder die van zingen houd moet dan ook komen naar de Roef in Harderwijk en zich aanmelden bij het nieuwe koor Free Voice. Mannen koor Dolphin Barber Mates had niet voldoende koorleden om te kunnen doorgaan, maar het zingen blijft een geweldige mooie bezigheid dus namen we de beslissing om een gemengd koor te gaan vormen met een mix van, pop songs onder begeleiding van piano, A-Capella songs en musical/film muziek.

Op 6 en 9 februari zijn we van start gegaan met een aantal nieuwe vrouwelijke leden en hebben we samen 3 nummers grof ingestudeerd met onze beroeps dirigent Rob Meijer. We gaan dus verder met zingen en jij kunt daar ook bij zijn, mannen en vrouwen zijn allemaal welkom op de woensdag avond in de Roef en doe een gezellige zangavond mee, om te zien of het wat voor jouw is.

Meer weten kijk dan op www.vocalgroup-free-voice.nl of neem telefonisch contact op met John Postma,
Telefoonnummer: 0636267411. U bebt welkom op de woensdag avond van 19:45 uur tot 22:00 De Roef, Zuiderzeepad 1, 3844 JV Harderwijk

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
E-mail: pr@vocalgroup-free-voice.nl
website: www.vocalgroup-free-voice.nl