• Ondertekening door Gert van Amerongen, Jurriën Wouters (dolfinarium) Gertwim de Haas

    anne de zwaan

Dolfinarium en Aeres MBO Barneveld werken samen aan educatieplan studenten

10-10-2017, 18:40 | Lezersnieuws | dolfinarium

Het Dolfinarium gaat een samenwerking aan met Aeres MBO uit Barneveld. Aeres MBO Barneveld houdt zich vooral bezig met onderwijs op het gebied van onder andere dierverzorging. De samenwerking is gebaseerd op het uitwisselen van kennis en ervaring. Zowel de studenten van de Barneveldse instelling, alsmede de aan deze school verbonden docenten/dierenartsen, zullen diverse programma's volgen op het MBO en bij het Dolfinarium. Bij alle programma's zal educatie en kennisoverdracht centraal staan.

"We zijn zeer verheugd over de samenwerking met Aeres MBO Barneveld. Voor het Dolfinarium is educatie een van de belangrijkste pijlers. Met deze samenwerking kunnen we iets toevoegen aan het lesprogramma van Aeres", aldus Jurriën Wouters van het Dolfinarium.

Het is de bedoeling dat de samenwerking voor meerdere jaren wordt aangegaan." Bij Aeres MBO Barneveld kunnen de studenten diverse richtingen kiezen. Nu we over de dierentuinvergunning beschikken, kunnen we met deze voor ons unieke samenwerking met het Dolfinarium onze studenten en docenten extra bagage meegeven", aldus Gertwim de Haas van Aeres MBO Barneveld