Eerste BC Harderwijk Open in de Sypel

17-05-2018, 18:35 | Lezersnieuws | Alex

Belangstellenden kunnen zaterdag 19 mei genieten van top badminton tijdens het 1e BC Harderwijk Open 2018.

Badmintonclub Harderwijk organiseert al een paar jaar een succesvol jeugdtoernooi. Dit jaar is er voor het eerst een seniorentoernooi, het BC Harderwijk Open. De Harderwijkse badmintonclub die groeit en volop in ontwikkeling is, kan niet meer zonder eigen seniorentoernooi. De organisatie is dan ook enthousiast dat ruim 100 spelers uit de gehele regio de weg naar Harderwijk hebben gevonden. 

Het toernooi wordt afgewerkt in sporthal De Sypel, waarbij de start is om 09:00 uur en de laatste van de ruim 200 wedstrijden van die dag twaalf uur later afgelopen is. Onder de deelnemers is een aantal topspelers uit de 2e en 3e divisie. 

Ook dit toernooi was niet mogelijk zonder een grote groep enthousiaste vrijwilligers en natuurlijk de sponsoren: Allrackets.com, OMVR notariaat, JAM huiswerkbegeleiding, Sportcafé de Sypel, Tandartsenpraktijk Bertram, Fysio Physics en Henk Epskamp Translations. 

Toeschouwers zijn welkom tussen 09:00 en 21:00 uur. Een week later, zaterdag 26 mei, staat het 3e jeugdtoernooi voor de jeugd op het programma. Aanvang 10:00 uur.