• Medewerker met "top 10 van NL" sticker

    eigen foto

Escape Room Harderwijk wéér in top 10 van NL

04-11-2016, 14:20 | Lezersnieuws | Escaperoom Harderwijk

Harderwijk - Dit jaar werd voor de 2de keer de verkiezing "escape room van het jaar" gehouden. Het publiek kon kiezen uit ruim 420 escaperooms in heel Nederland. Na een voorronde bleven er nog 10 over voor de finale. In deze finale streden de 10 beste escape rooms van Nederland voor de titel. Escaperoom Harderwijk wist plaats 7 te veroveren!

Deze publieksprijs wordt georganiseerd door de website escaperoomreviews.nl. Hier kon men reviews achter laten van de escape rooms die men bezocht heeft. Tevens geeft het een mooie overzicht van alle escape rooms die er zijn in Nederland. Escaperoom Harderwijk werd in het 2015 6de van Nederland. Toen waren er ruim 200 escaperooms. Nu is het aantal verdubbeld en weet het bedrijf in Harderwijk zeg te handhaven in de top van Nederland.

Escape Room Harderwijk is een onderdeel van evenementbureau Adventure Veluwe en open sinds het voorjaar van 2015. In 2015 was er nog maar 1 escaperoom in toenmalige pand. Dat pand werd al snel te klein en toen is het bedrijf naar het pand er naast verhuist. Vanaf maart van dit jaar zijn er 2 volwassen escaperooms en 1 speciaal voor kinderen.

Het bedrijf uit Harderwijk is natuurlijk erg trots op de nominatie. Zeker omdat zo'n prijs door het publiek wordt uitgedeeld.