Kennismaken met Voetbalschool Dolfijn

11-06-2018, 21:21 | Lezersnieuws | esther

Zaterdag 16 juni van 9:45 uur tot 11:30 uur kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar gratis meemaken hoe leuk Voetbalschool Dolfijn is! Op Sportpark de Strokel worden ze in sportkleding en op sportschoenen verwacht.

Op zoek naar een leuke sport en vereniging voor je kind? Dan ben je bij VVOG aan het juiste adres.

Wie wil er niet lid zijn van een mooie vereniging en voetballen op de prachtige velden in de bossen van Harderwijk?!

Zaterdag 16 juni kun je gratis kennismaken met de leukste en beste voetbalschool van de Veluwe.

We zijn er bij VVOG best trots op dat we dat kunnen zeggen. Deze unieke school maakt deel uit van de VVOG Voetbalacademie.

We proberen onze jeugd goed op te leiden en alle mogelijkheden te bieden voor een maximale ontwikkeling.

Daarbij staat plezier en een goede begeleiding voor de kinderen voorop.

Voor deze kennismaking hoef je je kind niet op te geven.

Op 16 juni wordt iedereen verzocht om 9.45 uur aanwezig te zijn op het terras voor de kantine. Daar worden de kinderen en de ouders van harte welkom geheten en wordt er uitleg gegeven over de ochtend.

De kinderen hebben sportkleding en sportschoenen aan.

De ouders kunnen fijn op het terras zitten of bij het veld de verrichtingen van hun kinderen volgen. Zoals gewoonlijk trainen de kinderen van Voetbalschool Dolfijn op het mooie hoofdveld.

Om 10.00 uur starten de trainers van de Voetbalschool met hun programma en naar verwachting is de training om 11.30 uur klaar. De kinderen krijgen na afloop een lekkere traktatie.

Ouders die informatie willen over onze Voetbalschool kunnen na de training de trainers aanspreken en hun vragen stellen.

Wij verwijzen ook graag naar onze website waar alles over het aanmelden en de Voetbalschool staat beschreven. https://www.vvog.nl/teams/voetbalschool-dolfijn