• Muziek/theater 28 januari 2017

    Kees Tabak

Marjolein Meijers met 'Muziek!' in het theater De Dialoog

25-01-2017, 11:04 | Lezersnieuws | Stichting Culturele Dialoog Ermelo

Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. In 2016 stond zij al 40 jaar op de planken! Met bandjes, De Berini's, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers. En in al die jaren zijn de theaters door Marjolein veroverd op de manier zoals wij haar kennen: 'Met een Rotterdamse tongval, een vette knipoog en een dikke lach!'

De voorstelling 'Muziek!' heeft veel nieuwe muziek, veel nieuwe liedjes. Ga mee met Marjolein Meijers op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika.

'Muziek!' staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen. 'Muziek!' bruist, zindert, lacht en ontroert. 'Muziek!' is een Wereldband.

Marjolein Meijers (zang, contrabas, gitaar, banjo) wordt bij de Nederlandstalige liederen ondersteund door de multi-instrumentalisten Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki, doedelzak) en Onno Kuipers (accordeon, trekzak, gitaar).

www.marjoleinmeijers.nl

zaterdag 28 januari 2017, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 16,50 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl