• Volkskerstzang 2016

    Menno Kuiper

Met de bus naar de Volkskerstzang

05-12-2017, 20:21 | Lezersnieuws | J.W. Groeneweg

De Stichting die jaarlijks de Volkskerstzang in het Dolfinarium organiseert krijgt alle medewerking van Boskalis, de Gemeente en het Dolfinarium om de stroom aan 1800 deelnemers en bezoekers volgende week dinsdag- en woensdagavond te vervoeren van het parkeerterrein naar de entree van het Dolfinarium. Bezoekers die te voet van de parkeerplaats naar het Dolfinarium willen gaan, zijn plm 6 minuten onderweg en worden begeleid door personeel van Stadstoezicht.

Door inzet van een grote harmonica-bus hulp moet het voor de bezoekers, oud en jong, mogelijk zijn om de traditionele Volkskerstzang van Harderwijk bij te wonen.

De Volkskerstzang die dit jaar voor de 23e keer in het Dolfinarium plaats vind is ieder jaar weer een feest van saamhorigheid met een afwisselend programma. Zo is er dit jaar de soliste Iris uit Zeewolde die in 2017 de Voice-kids heeft gewonnen en met het orkest een aantal prachtige songs ten gehore gaat brengen.

Niemand hoeft, vanwege de werkzaamheden rond het Dolfinarium dit unieke evenement te missen want er wordt alles aan gedaan om de bezoekers veilig over te brengen van en naar de Volkskerstzang.