• Het winnende team, Barnevelds sportteam 2

    Valencia Kort

Nationaal Scholenconcours 2019

14-06-2019, 18:58 | Lezersnieuws | aymee

14 juni, Ermelo

Vandaag was het dan zo ver…… HET NATIONAAL SCHOLEN CONCOURS!

Zone College Zwolle organiseerde dit jaar het Nationaal Scholen Concours te Ermelo. Dit evenement vond plaatst op 14 juni 2019. In 2018 won de Groene Welle met het team ‘uit vriendschap gebrouwen’. Doordat dit team vorig jaar heeft gewonnen hebben wij de kans gekregen om dit mooie concours te organiseren.

We begonnen dit jaar om 9 uur, de organisatie had er zin in, de stands stonden klaar, de fotografen stonden klaar om de foto’s te maken en de deelnemers stroomden binnen. De dag begon met de dressuur en werd vervolgd met het springen dat om half 10 begon. Het Jong KWPN had om 10 uur een workshop exterieur beoordelen wat heel interessant was. Even later begon het exterieur beoordelen ook. Ondertussen was de kennisquiz ook aan de gang, het was een vol programma. Alle teams waren bij elkaar om te supporten, dat was super om te zien.

Op het terras zat iedereen in spanning te wachten op de uitslag. Ondertussen was het KWPN bezig met de centrale keuring. Iedereen kon hierbij kijken en luisteren naar het commentaar van de jury.

Om circa 16:45 was het dan zo ver. De uitslagen van de teams, hiernaast hebben wij ook de cheque kunnen overhandigen van €375 euro aan ons goede doel KiKa kinderkanker.

En nu is het zo ver, de uitslag van de teams. De winnaar van het Nationaal scholen concour 2019 is Aeres MBO Barneveld met het team Barnevelds sportteam 2, ze wisten met een flinke voorsprong de winst binnen te halen!

Op nummer 2 staat Landstede met het team Landstede Dreamteam en op nummer 3 Lentiz Maasland met het team Lentiz paardenhouderij.

Wij als organisatie kijken terug op een sfeervol en succesvolle dag!