• Stanly Rutten

    Lennard Voogd
  • Goodybag met eigen boemboe

    Lennard Voogd

Stanly kookt Indonomie in verschillende restaurants

10-09-2017, 15:00 | Lezersnieuws | Stanly Rutten

Stanly Rutten van (voorheen maakSmaak) Rumah Rasa (betekent: Smakelijk thuis) is begonnen aan zijn toer langs verschillende restaurants in Harderwijk. Daar gaat hij met de chefkok van het restaurant een Indonesisch menu samenstellen in de lijn van het restaurant. Hij noemt het zelf Indonomie (Gastronomisch Indonesisch) en nodigt iedereen uit om naar één van de restaurants te gaan om daar te komen proeven van de smaken uit de "gordel van smaragd".

Hij is eind augustus begonnen bij Tommy's en heeft daar een 5 gangen diner geserveerd. De volgende restaurant is Klein Parijs, alwaar hij aan de Franse Klassiekers een Indonesische twist geeft. Denk aan een "steak tartare met rendangmayonaise" of als dessert een "tarte tatin van spekkoek". Ook veganistische mensen kunnen zonder probleem aanschuiven. Hierna volgen restaurants als Luigi's, Veluvia en de Boterlap waar u zich Indonomisch kan laten verrassen. Aankomende week zal hij ook op het Blije Bietjes Foodfestival staan met zijn fingerfood.

Uiteindelijk wilt Stanly de mooie en eerlijke Indonesische keuken tot leven roepen in Harderwijk en omstreken. Mist u nog een restaurant waar de Indonomische keuken zeker niet zal misstaan, neem dan contact met Stanly op.