• Stimenz Harderwijk is verhuisd

    Stimenz

Stimenz Harderwijk is verhuisd

11-01-2018, 13:11 | Lezersnieuws | Communicatie Stimenz

Per 1 januari 2018 is het team van Stimenz Harderwijk verhuisd naar het Wijkontmoetingscentrum Stad (Houtkamp 33, 3841 XC te Harderwijk) waar ook ZorgDat is gevestigd.

In Harderwijk biedt Stimenz maatschappelijk werk en sociaal juridische ondersteuning. Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kan men terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

De sociaal werkers van Stimenz bieden verschillende manieren van ondersteuning, afhankelijk van de vraag en situatie. Zoals een aantal persoonlijke gesprekken met een maatschappelijk werker; groepsgesprekken met mensen die in een zelfde situatie en specifieke vaardigheidstrainingen (meestal in een groep). Zo biedt Stimenz Harderwijk assertiviteitstraining voor volwassenen. Voor mensen met financiële problemen zijn de groepsbijeenkomsten van Steunpunt Financiën en Schulden.

Eenmaal per twee weken, op maandag in de even weken, is er een sociaal raadsman-/vrouw aanwezig. Daar kan men op afspraak terecht met vragen over onder andere belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen en wet- en regelgeving. In samenwerking met BBM Advocaten is er die dag ook een gratis juridisch inloopspreekuur van 9:30 tot 10:30 uur.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie of vragen kan men bellen met 088 784 64 64 of een mail sturen naar info.harderwijk@stimenz.nl. Ook kan men gebruik maken van de inloopspreekuren op dinsdag van 9.00-10.00 uur en donderdag 13.00-14.00 uur. Kijken op de website kan ook www.stimenz.nl.