• Deelnemers demonstratie zaterdag 30 juni

    Eigen foto

Taekwon-Do School Martowirono steunt de SamenLoop voor Hoop Elburg

18-06-2018, 01:15 | Lezersnieuws | Raymond

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018 wordt in Elburg een SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Tijdens de 24-uurs wandelestafette, die plaatsvindt op het terrein van voelbalvereniging ESC, wordt samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. Taekwon-Do School Martowirono werkt op verschillende manieren mee aan deze SamenLoop.

 

Nadat bekend is gemaakt dat in Elburg een SamenLoop voor Hoop zou worden georganiseerd, hebben de hoofdinstructeurs van Taekwon-Do School Martowirono direct aangegeven met een team mee te zullen doen aan de 24-uurs wandelestafette. Vanaf dat moment zijn er diverse acties opgestart om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding. Het streefbedrag is behaald, maar uiteraard wordt geprobeerd het totaalbedrag te verhogen. Doneren kan nog steeds!

 

Hiernaast hebben Claudia Martowirono en Raymond Eikema zitting genomen in de werkgroep Amusement. Zo hebben zij The Veldman Brothers gevraagd een benefiet concert te verzorgen en hebben zij met diverse andere artiesten, entertainers, muziekkorpsen en (sport)verenigingen de contacten onderhouden. Dit alles heeft geleid tot een afwisselend amusementsprogramma.

 

Op vrijdag 29 juni, om 18:45 uur, verzorgt Taekwon-Do School Martowirono een demonstratie. De jeugd, junioren en enkele senioren demonstreren de verschillende aspecten van de sport. Basistechnieken, Tuls (stijlfiguren, waarbij verschillende aaneengeschakelde verdedigings- en aanvalstechnieken met de hand en voet op een zo technisch mogelijke en krachtige wijze worden uitgevoerd), diverse vormen van Sparring, Zelfverdediging en Speciale technieken.

 

Een 6-tal instructeurs, afkomstig van diverse Taekwon-Do scholen, beoefenen al jaren gezamenlijk het Taekwon-Do. Deze lessen staan onder leiding van Waldie Martowirono, die naast de introductie van Taekwon-Do op de Noordwest Veluwe ook kracht en conditietrainingen heeft verzorgd. De inmiddels 73 jarige oprichter van Taekwon-Do School Martowirono is voor vele Elburgers dan ook een bekend gezicht. Wie heeft er in het verleden geen les van hem gehad? Op zaterdag 30 juni, om 12:00 uur, verzorgen deze veteranen (van 40 jaar en ouder) een spectaculaire demonstratie.

 

Bent u niet in de gelegenheid om de demonstraties bij te wonen? Taekwon-Do School Martowirono verzorgt lessen in Nunspeet, Elburg, Epe, Doornspijk, Ermelo en Harderwijk. Wilt u eens kijken hoe een training verloopt, of wilt u zelf eens meedoen? Kom langs! Op de website van de sportschool (www.tkdweb.nl) vindt u alle trainingslocaties en lestijden.