• Familievoorstelling 18 oktober 2017

    Ton Poortvliet

Theater De Winter met 'Reusachtig Cool' 4+ in theater De Dialoog Ermelo

12-10-2017, 13:00 | Lezersnieuws | stichting culturele dialoog ermelo

Je zal maar een reus zijn, door je broer in zee gegooid worden, gered worden door een magische vis en een beetje getikte oma hebben. Uiteindelijk kom je erachter dat je de zoon van een koning bent. Je moet de strijd aangaan met je kwaadaardige broer om de liefde van je leven te redden en uiteindelijk koning te worden. Dat alles overkomt Finn McCool. 'Reusachtig Cool' is een spannende, humoristische en ontroerende voorstelling, gebaseerd op een oud Iers volksverhaal.

Wat is er mooier dan in de herfstvakantie met de hele familie naar het theater te gaan. Buiten is het veelal guur, binnen is het heerlijk warm. In de voorstellingen van Theater De Winter smelten humor, spanning en ontroering samen in boeiende vertellingen. Poppenspeler en acteur John de Winter verstaat de kunst om poppen te manipuleren als waren het zijn medespelers en zet zijn poppen karaktervol neer door zijn prachtige stemgebruik met de oneindige variaties. Het samenspel met Martine van Ditzhuyzen is energiek, spannend en veel meer dan een optelsom van kwaliteiten.

www.theaterdewinter.nl

woensdag 18 oktober 2017, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 15.00 uur

Toegangsprijs € 8,50

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl