• Stijlleider René Kraft van Ermel en sifu Yenny Luu

    M. Luu

Leden Harderwijkse Kempo Kuntao sportvereniging opnieuw erkend en geëerd in vechtsportwereld

02-12-2019, 17:07 | Lezersnieuws | Yenny

Harderwijk - Stijlmeester René Kraft-Van Ermel en zijn opvolgster Yenny Luu van de Harderwijkse Kempo Kuntao sportvereniging Long Fu Moon zijn afgelopen zaterdag (30 november 2019) opnieuw erkend en opgenomen in de vechtsportwereld. Naast hun opname in de International Martial Arts Hall of Fame in 2018, zijn zij dit keer opgenomen in de Lodge of Honour 2019. Dit werd bekend gemaakt tijdens een gala in Erkelenz, Duitsland. 

Zowel Kraft van Ermel als Luu waren vorig jaar al eerder opgenomen in de Internationale Martial Arts Hall of Fame 2018. Ook hier waren werden zij geëerd wegens hun jarenlange bijdrage aan het ontwikkelen en vergroten van de naamsbekendheid van vechtsport in het algemeen, en Kempo Kuntao in het bijzonder.

“Als een relatief kleine martial arts school in Nederland zijn wij erg trots op hoeveel onze leden hebben bereikt in de afgelopen (tientallen) jaren. Van het geven van diverse demo's in de grootste hallen in Nederland, tot het behalen van mooie prijzen in nationale en internationale competities. Ik wil iedereen binnen Kempo Kuntao Nederland bedanken dat zij voor onze sport en vereniging hebben gekozen en hebben bijgedragen aan deze successen”, aldus Kraft van Ermel. Luu voegt hieraan toe: “Hoewel het plezier altijd het belangrijkste is geweest in onze school, geven deze bijzondere erkenningen natuurlijk een extra motivatie om nog meer ons best te doen om het Kempo Kuntao op de (inter)nationale kaart te zetten en onze leerlingen zo goed mogelijk op te leiden in de sport!’

De Lodge of Honour is een martial arts evenement/avondgala, dat georganiseerd is door het W.M.A.A.-R.O.C. (World Martial Arts Association - Republic of China). Het betreft een evenement waarbij diverse grootmeesters en bijzondere leerlingen van verschillende martial arts scholen in verschillende Europese landen een avond in de spotlight worden gezet. Dit doordat ze zich jarenlang hebben ingezet en/of bijzondere prestaties hebben behaald in de martial arts wereld.

Meer informatie over Kempo Kuntao is beschikbaar via www.kempo-kuntao.nl