112

ERMELO Bij een eenzijdig ongeval aan de Haspel in Ermelo, ter hoogte van camping Bosgenoegen, is zondagmorgen een scooterrijder gewond geraakt. De traumahelikopter, die landde in de buurt van de McDonald's aan de Palmbosweg, kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder van de scooter is per ambulance naar het ziekenhuis in...
ERMELO In een woning aan de Smutslaan in Ermelo heeft woensdagmiddag een keukenbrand gewoed. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. De bewoonster werd vanwege ademhalingsproblemen nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. 
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK De wedstrijdploeg van de brandweer in Harderwijk is zaterdagavond eerste geworden bij de brandweerwedstrijden van de Veluwe. 
ERMELO Een jongen (16) uit Ermelo heeft een verwijzing naar Bureau HALT gekregen voor het bezit en het gebruik van een neppistool. De jongen schafte de nep Walther P99 aan en nam het mee naar buiten.
Advertorial
HARDERWIJK Voor wie zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of ondersteuning zoekt bij de zorg voor een ouder of partner met bijvoorbeeld dementie, biedt...
HARDERWIJK In een schuurtje op de eerste verdieping van een appartementencomplex op de Lauwers in Harderwijk is rond 12.45 uur brand uitgebroken. Ter plaatse bleek een zogenaamde minibike in brand te staan.
ERMELO Maandagavond rond 19.45 uur heeft er op de Ds. Medenbachweg een ongeval plaats gevonden tussen een fietser en een scooter. Hierbij is de scooterrijdster ten val gekomen en de vrouw was enige tijd niet aanspreekbaar.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
HARDERWIJK Een jongeman is donderdagmiddag op de Couperuslaan met zijn auto op een geparkeerde auto gebotst. Een ambulance kwam ter plaatse maar de jongen mankeerde niets. Wel mocht hij mee naar het politiebureau om het één en ander uit te leggen. De bestuurder was een 18-jarige man uit Harderwijk. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs.
HARDERWIJK De politie is op zoek naar twee dieven die in Harderwijk buitenboordmotoren hebben gestolen. De verdachten zijn op camerabeelden vastgelegd en deze deelde de politie in opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland.  
HARDERWIJK De politie is op zoek naar twee dieven die in Harderwijk buitenboordmotoren hebben gestolen. In het televisieprogramma BureauGLD van Omroep Gelderland worden vandaag beelden getoond.