Evenementen

HARDERWIJK Het Mossel Festival Live heeft zaterdag 1500 euro opgeleverd voor Stichting Zonnebloem. Uiteindelijk waren er 300 kaarten verkocht, waar stichting Horeca Ondernemers Markt 500 als uitgangspunt had.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
ERMELO Het Oogstfeest trok ook dit jaar weer duizenden belangstellenden naar Ermelo. Mede dankzij vele vrijwilligers is ook deze editie een groot succes geworden. Tijdens de openingstoespraak gaf voorzitter Eibert Kuiper aan dat men een beetje op elkaar moest letten met deze hete temperaturen. ,,We zijn gezegend met het mooie weer." 
HARDERWIJK Samen met Harderwijk Hanzestad organiseert Stichting Horeca Ondernemers Markt op zaterdag 24 augustus van 14.00 tot 20.30 uur een nieuw evenement op de Markt: Hanze Culinair; cultuur met mes en vork. Horeca gaat buiten koken, er zijn oude ambachten te zien en optredens van artiesten, die 'over de tafels lopen'. 
Advertorial
HARDERWIJK In een maatschappij waar alles snel moet en weinig tijd is voor ontspanning, hebben veel mensen last van stress. Om een betere balans te vinden...
ERMELO Het zijn spannende tijden voor Erik Hop. De leerling metselaar van VanLagen Metselwerken in Terschuur doet volgende week mee aan de WorldSkills 2019, MBO Vakwedstrijden in het Russische Kazan. 
HARDERWIJK Hoevéél volk er afgelopen zaterdag op de been was op de Markt, is niet geteld, maar de enorme drukte tijdens het grote feest is wel het gesprek van de dag. ,,Als er brand uitbreekt of ruzie ontstaat in de massa kun je geen kant op'', is een veelgehoorde opmerking.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
ERMELO In Ermelo heeft zaterdag het kinderfestival plaatsgevonden. Tot 16.00 uur zijn hierbij allemaal activiteiten, speciaal voor kinderen, verspreid door het centrum beschikbaar.
HARDERWIJK In de reeks Zomeravondconcerten beklimt vrijdag 9 augustus wederom een 'grote' beiaardier, Boudewijn Zwart, de trappen van de Grote Kerk om een carillonconcert te geven. Toehoorders zijn welkom om naar dit gratis concert te luisteren, op het Kerkplein of het terras van Baars.
HARDERWIJK Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk houdt zaterdag 10 augustus een zomerbingo in De Aanleg aan het Albert Verweyplein 30 in Harderwijk. Aanvang 20.00 uur.