Mensen

HARDERWIJK De Harderwijkse schrijver Arie de Ruiter presenteert op zaterdag 16 november in samenwerking met de Bibliotheek zijn nieuwste boek Verkeerd Spoor.
HARDERWIJK Veel mensen verliezen één of beide ouders al vóór hun 21e levensjaar. Een dergelijk verlies op jonge leeftijd is een zeer ingrijpende gebeurtenis die nog tientallen jaren haar sporen kan nalaten, zo blijkt uit de verhalen van de nu volwassen kinderen.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK Het echtpaar Bosch-Hoffmann vierde maandag 14 oktober zijn 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Harm-Jan van Schaik bracht het bruidspaar op dinsdag 15 oktober een felicitatiebezoek.
HARDERWIJK Burgemeester Harm-Jan van Schaik heette zaterdagochtend ruim honderd nieuwe inwoners welkom tijdens een bijeenkomst in het Huis van de Stad. Op verschillende manieren maakten zij kennis met Harderwijk en Hierden.
Advertorial
HARDERWIJK Voor wie zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of ondersteuning zoekt bij de zorg voor een ouder of partner met bijvoorbeeld dementie, biedt...
HARDERWIJK Zehrâ Sariaslan (29) heeft een nieuwe baan en moet daarom verhuizen. Nieuws? Jazeker, want het voormalige PvdA-raadslid werkt voortaan voor nota bene de Verenigde Naties, wordt voor maar liefst drie jaar gestationeerd in Jordanië en gaat – weliswaar met beveiligers, maar toch – aan de slag in het door oorlog geteisterde Jemen.
HARDERWIJK Het boek 'De Kracht van Liefde' over het turbulente leven van Koos Alberts verscheen vrijdag 27 september. Geschreven door dochter Christa Krommenhoek geeft dit boek een unieke kijk achter de schermen van een artiestenleven dat gekenmerkt werd door vele ups en downs. Van het boek zijn in de voorverkoop al meer dan duizend exemplaren...
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
HARDERWIJK Jan Peter Hijnberg (65) neemt afscheid. Eind dit jaar stopt hij als directeur van de Catharinakapel en Estrado. Hij kijkt tevreden terug op zijn carrière van bijna negentien jaar in het culturele landschap van Harderwijk.
HARDERWIJK Burgemeester Harm-Jan van Schaik heeft op dinsdagavond de Harderwijker Speld uitgereikt aan mevrouw Heleen Triesscheijn-Bruinings. Dat gebeurde na afloop van een lezing van Groei & Bloei in de Kiekmure.
HARDERWIJK Burgemeester Harm-Jan van Schaik heeft op donderdagavond 19 september, nadat de gemeenteraad daartoe besloot, namens de raad de Harderwijker Erepenning uitgereikt aan de heer Dim van Rhee en hem tot Ereburger van Harderwijk benoemd.