Ongeval

ERMELO Bij het ernstige ongeval op de Flevoweg (N302), dinsdagmiddag nabij Ermelo, is een 19-jarige man uit de gemeente Apeldoorn om het leven gekomen. De man botste frontaal op een tegemoetkomende bestelbus.
ERMELO Op de Flevoweg nabij Ermelo heeft dinsdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een dode en twee gewonden zijn gevallen. Het was naar verluid een ongeval waar in ieder geval twee auto's en twee bussen bij betrokken waren.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
ERMELO Bij een ongeval in Ermelo is afgelopen nacht een 78-jarige vrouw uit Harderwijk ernstig gewond geraakt.
HARDERWIJK Op de Leuvenumseweg (N302) is een auto achterop een auto van de dierenambulance gereden en tegen de boom belandt. Twee personen zijn naar het ziekenhuis afgevoerd waarvan één met spoed. Het ambulancepersoneel kon geen contact krijgen met deze persoon en was mogelijk in shock.
Advertorial
HARDERWIJK In een maatschappij waar alles snel moet en weinig tijd is voor ontspanning, hebben veel mensen last van stress. Om een betere balans te vinden...
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit