Voetbal

HARDERWIJK Harkemase Boys had tegen VVOG aan tien minuten in de tweede helft genoeg om de punten thuis te houden: 2-0. De Harderwijkers hadden pech en raakten twee keer het aluminium en misten een strafschop.
HARDERWIJK Op de jaarlijkse kick-off day heeft Zwart-Wit'63 met 3-2 gewonnen van HTC uit Zwolle. Het was het debuut voor trainer Werner Pluim.
Advertorial
Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het...
HARDERWIJK VVOG heeft zich gekwalificeerd voor de tweede voorronde van de KNVB Beker. Het versloeg thuis het Limburgse RKSV Minor met 3-0.
HIERDEN VVOG heeft op de Veluwade met 0-2 verloren van Ajax. Hierdoor wonnen de zaterdagamateurs uit Amsterdam de groep en werd VVOG vierde.
Advertorial
HARDERWIJK Voor wie zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of ondersteuning zoekt bij de zorg voor een ouder of partner met bijvoorbeeld dementie, biedt...
HIERDEN De 'Zuiderzeederby' VVOG-Urk vond dit jaar plaats op de Veluwade en kende geen winnaar: 2-2.
HIERDEN Hierden is het Veluwade voetbaltoernooi goed begonnen door nipt met 3-2 te winnen van Nunspeet. In de slotminuut voorkwam keeper Grootkarzijn nog de gelijkmaker.
Advertorial
Groot feest bij Allekabels.nl. De grootste kabelwebshop van Nederland bereikt deze week de mijlpaal van twee miljoen klanten, waarvan ook een groot deel uit Harderwijk komt...
ERMELO/HARDERWIJK De KNVB heeft de indeling districtsbeker Oost seizoen 2019-2020 bekend gemaakt.