Voetbal

HARDERWIJK - VVOG speelde tegen VVSB vanaf de 40e minuut met een man meer, maar mocht blij zijn dat het in de extra tijd nog een punt mee naar huis nam: 2-2.
HARDERWIJK VVOG verraste Barendrecht (4-2) en boekte de tweede winst van het seizoen.
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK Zwart-Wit'63 kwam ondanks een flink overwicht niet voorbij SKV: de ploeg uit Wageningen ging een punt naar huis: 0-0
HARDERWIJK VVOG is er niet in geslaagd het hoofdtoernooi van de KNVB Beker te bereiken. Met tien man boog het voor de zaterdagamateurs van Ajax Amsterdam: 0-2.
Advertorial
HARDERWIJK Voor wie zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of ondersteuning zoekt bij de zorg voor een ouder of partner met bijvoorbeeld dementie, biedt...
HARDERWIJK VVOG heeft tegen ONS Sneek de eerste winst van het seizoen geboekt: 3-2. Na een 0-2 achterstand vielen er twee Harderwijkse treffers in blessuretijd.
HARDERWIJK Zwart-Wit'63 maakte in de bekerderby tegen EFC'58 korte metten met de Ermelose vierdeklasser: 7-1. Halverwege was het al 4-0 voor de derdeklasser uit Harderwijk.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
HIERDEN In groep 1-16 verloor Hierden de eerste bekerwedstrijd met 0-2 van Huizen. De ploeg uit 't Gooi, uitkomend in de eerste klasse west, scoorde twee keer van afstand door Joshua Lo-Aisoe (10) en Dani Schmitz (52).
VELUWE Een flitsende actie, juichend publiek, het passeren van de verdediger, en de spits scoort. Woensdag 25 september, tijdens de Nationale Sportweek, houden de Noord Veluwse gemeenten samen het G-voetbaltoernooi voor zowel dames als heren. Het toernooi wordt gehouden van 19.00 tot 21.00 uur bij sv 't Harde op sportpark Schenk. Vanaf 18.30...
HARDERWIJK VVOG heeft de derby tegen Sparta Nijkerk met 1-3 verloren. Mike Ahrens maakte nog gelijk, maar Adriaan Kruisheer besliste het na 80 minuten met zijn tweede treffer.