Zakelijk

HARDERWIJK BDUmedia verkoopt per 1 januari nieuwsblad Het Kontakt Harderwijk.nl aan DPG Media. De nieuwe uitgever zal de krant integreren in de Harderwijker Courant. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via de krant en online dus gewoon beschikbaar.
HARDERWIJK Bedrijvencomplex Perron 1B, gevestigd aan de Landbouwlaan 1b, tegenover de monumentale boerderijwoningen van het Nachthok, verhuurt zestien kantoren en bedrijfsruimtes voor lage prijzen. Pandeigenaar en verhuurder Theo Aerts (64) mikt op zzp'ers en kleine bedrijven. ,,De ruimtes zijn zeer betaalbaar en de locatie is dichtbij het...
Advertorial
HARDERWIJK Al negen jaar zijn Perspectief en Unitas onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het partnerschap tussen hoofdsponsor en korfbalvereniging krijgt...
HARDERWIJK Uitvaartzorg Karin heeft recentelijk het predicaat 'Eerlijke uitvaarten' ontvangen. Eigenaar Karin Vette is daarmee een van de eerste uitvaartverzorgers in Harderwijk en omstreken die dit predicaat heeft. 
HARDERWIJK Theo Koppejan is verkozen tot Superkracht van de regio Harderwijk. Hij is hiermee ook automatisch genomineerd voor de landelijke Superkracht Award 2019, een initiatief dat uitzendbureau Actief Werkt! voor het derde jaar op rij organiseert. Met de verkiezing wil het uitzendbureau flexkrachten in het zonnetje zetten. 
Advertorial
HARDERWIJK Voor wie zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of ondersteuning zoekt bij de zorg voor een ouder of partner met bijvoorbeeld dementie, biedt...
VELUWE In de regio Noord-Veluwe bouwen tientallen, misschien wel honderden ondernemers aan een vooruitstrevende regio. Om dat te vieren, reikt Innovatiehuis Noord-Veluwe op donderdag 28 november voor de vierde keer de Veluwse Innovatieprijs (VIP) uit.
Advertorial
OTO Nijkerk koploper duur- zame mobiliteit
ERMELO Havo uit Ermelo heeft maandag een European Entrepreneurial Award Compliment ontvangen. Dit omdat duurzaamheid centraal staat bij het bedrijf.
HARDERWIJK De Jumbo winkel Tweelingstad aan de Nassaulaan 10 in Harderwijk krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Het assortiment wordt tevens gevarieerder, zoals ter plekke vers bereide pizza's. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, meldt het concern. Ook heeft de winkel een Pick Up Point.
HARDERWIJK De start van het herfstbock seizoen werd donderdag op ludieke wijze ingeluid door Bidfood met de boulevard ondernemers en meesterbrouwer Gerard van den Broek van Hertog Jan. Het eerste vaatje Hertog Jan bockbier werd met de HK3 botter van Wim van den Berg na een korte vaartocht door Van den Broek overhandigd aan Gert Reijerse van...