Lezersnieuws

Schaakopa Ko leert kinderen van de Prisma in Hierden schaken!

De kinderen van de Prisma uit Hierden hebben afgelopen periode schaakles gehad van ‘meester Ko’. De Prisma is groep binnen de VCO Harderwijk Hierden voor meer- en hoogbegaafde leerlingen. De leerlingen van De Parel Hierden en de Bron Harderwijk komen iedere woensdagmorgen bij elkaar.

Cursus Bloemschikken Groei & Bloei, 6 av

Bloemschikcursus 6x, start januari 2019. Voor de nieuwe cursus bloemschikken onder de deskundige begeleiding van docent Petra van Vught, kunt u zich opgeven tot uiterlijk 12 januari 2019.

De Bloementuin: nieuw modern woonzorgcomplex Sonnevanck

De Bloementuin! Zo gaat het nieuwe moderne woonzorgcomplex op Sonnevanck in Harderwijk heten. De elfjarige Nina en zevenjarige Zoë uit Zeewolde bedachten deze passende naam. In het bijzijn van bewoners, medewerkers en familie onthulden zij zelf de naam.

Zaalhockey van start

Zaalseizoen 2018/2019 is voor Harderwijker Michiel Wessels begonnen met een vliegende start. Na vier wedstrijden staat de keeper van Hockeyclub Hattem met zijn team fier bovenaan. De eerste wedstrijd tegen de Mezen werd gewonnen met een afgetekende 6-0.

Mooie patronen in de sneeuw

Zondagochtend tijdens wandeling op s Heerenloo grappige patronen in de sneeuw gezien. Ik moest meteen denken aan de graancirkels.....maar dan anders!

Goed doen wordt beloond

Lever in de periode van 22 december 2018 t/m 5 januari 2019 drie kapotte of nog werkende apparaten die je niet meer gebruikt in op het milieupark in Harderwijk en krijg een Zeebeer

Vijf jaar NIX brengt normverandering roken en drinken op gang in Gelderland

NIX is een begrip in 85,8% van de Gelderlandse gezinnen

Kinderkerst Popconcert en Kerst Sing Along op de Markt

Op zaterdag 22 december organiseren Theater Harderwijk en de Popschool voor jong en oud leuke optredens op de trappen van het oude stadhuis. Natuurlijk in kerstsfeer!

Bij Protestantse Gemeente 13 kerstvieringen en meer

De Kerstperiode vormt voor kerken een feestelijk hoogtepunt in het jaar. Christenen wereldwijd vieren dan de geboorte van Christus.

Famke Minnee achtste bij NK sprint junioren

Famke Minnee achtste bij Nederlands kampioenschap sprint

Pagina's