Lezersnieuws

open huis vuvera volksuniversiteit veluwerand

Nieuw cursusaanbod Vuvera

 

Op donderdagavond 23 augustus a.s. kunnen belangstellenden zich tussen 19-21 uur laten bijpraten over het nieuwe cursusaanbod van Vuvera Volksuniversiteit Veluwerand, actief in de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Putten.

 

PvdA maakt zich zorgen om zorgverzekering minima

De Harderwijkse PvdA maakt zich zorgen over het voortbestaan van de collectieve zorgverzekering voor minima in Harderwijk.

kankerbestrijding zoekt collectanten

Zie boven

AMIVEDI Registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Cypers/bruin/witte kater "Toeter"(Prins Mauritslaan)Cypers/bruine kater,iets witte bef "Tommie"(St.Jurriënstraat)Cypers/bruinwitte kat"Vlekje"(Bottermeen)Bruin konijn,witte bef "Knuf"(Horlosebrink)

Nieuwe cursussen & workshops starten in binnenstad en Drielanden!

In september starten in de binnenstad (Klooster) en Drielanden (De Bogen) de nieuwe cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen van Cultuurkust. Er is aanbod op het gebied van muziek, theater, dans, schilderen, tekenen, fotografie, ruimtelijk design, schrijven, literatuur en filosofie.

Big Move

Je gaat werken aan het vertrouwen in jouw eigen kracht en de invloed die je zelf op je gezondheid hebt. Bij BigMove ga je op een unieke manier zelf en samen met anderen aan de slag.

Rio Olofsen achtste op EK wegrace in Italië

De elfjarige Rio Olofsen is afgelopen weekend achtste geworden tijdens het EK motorrace in Franciacorta in Italië. De jonge Harderwijkse motorcoureur was door de bondscoach van Nederland geselecteerd om net als vorig jaar mee te doen.

AMIVEDI Registratiedienst vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Ragdoll, wit-grijs,blauwe ogen,"Binky"(Bazuindreef)

Gevonden in Harderwijk: Grijs/witte sierduif,veren aan poten(Julianalaan)Rood/witte kat(Stortemelk)Rood/witte kat,iets wit(Mastmeen)Cypers/rood/witte poes(Goeman Borgesiuslaan)

Nieuwe predikanten bij Protestantse Gemeente

Ds. Marissa van Meijl-Buitink uit Halle heeft het beroep aanvaard van de Protestantse Gemeente Harderwijk. Zij wordt in de Plantagekerk de nieuwe wijkpredikant van wijkgemeente De Poorten, als opvolger van ds. Henk Schuurman.

Pagina's