Deel je nieuws

Euodia huldigt 2 jubilarissen

Hierden, 21 september 2019

Kamermuziekavond

KAMERMUZIEKLIEFHEBBERS OPGELET Op vijf oktober a.s. organiseert Vioolschool Roelof en Renée Klaassen een vrij toegankelijke kamermuziekavond in de Plantagekerk aan de Stationslaan 136, in Harderwijk Die avond treden getalenteerde leerlingen,afkomstig uit de hele Noord- West Veluwe voor u op.

Cursus Ronnie Gardiner Methode: ‘Zet je brein in beweging’

HARDERWIJK  – Wil je komend seizoen met een ontspannende en gezellige activiteit meedoen, waarmee je meteen je geheugen, concentratie, spraak, coördinatie en balans  traint op het ritme van muziek?

Woelwaters E-jeugd schrijft geschiedenis

Voor het eerst in de 75-jarige clubgeschiedenis heeft de Harderwijkse waterpoloclub een E-team; een jeugdteam onder de 11 jaar. Woelwaters EG1 bestaat uit 5 jongens en 5 meisjes en zaterdag speelden zij hun eerste competitiewedstrijd, thuis in de Sypel, tegen De Houtrib uit Lelystad.

Harderwijk beleeft tweede editie Geschiede

In de Vischafslag aan de Havendijk wordt op woensdag 16 oktober voor de tweede keer de Harderwijkse Geschiedenisquiz gehouden. Aan de hand van voorwerpen, filmpjes en foto’s worden deelnemers op hun kennis van Harderwijks historie getest.

AMIVEDI Registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Wit/cypers/grijze kater, 1 oog "Bikkel"(Waterstadboulevard)

Vermist in Ermelo: Zwart poesje(Eikenlaan)Cypers/grijs/witte poes met rood"Baco"(Haspel)

Gevonden in Ermelo: Rood/witte kat(Eendenparkweg)Schildpadpoes met wit(Zwaluwstraat)

Fantastische opbrengst voor 3e SamenLoop voor Hoop Harderwijk!

De derde editie van SamenLoop voor Hoop Harderwijk was een groot succes. We hebben het enorm getroffen met het weer! De hele dag scheen volop de zon. In totaal werd € 86.043,86 opgehaald door 493 deelnemers.

Samenloop voor Hoop Harderwijk

De SamenLoop heeft mij weer geraakt in het hart, wat een geweldig weekend daar op de stille wei, indrukwekkende momenten van zang en dans en stilte.

Ik bedank iedereen die hier aan mee hebben gewerkt, Organisatie en Teams het was mij een eer om jullie ambassadeur te mogen zijn.

Kleurrijk Harderwijk- SamenLoop

Als ambassadeur heb ik zaterdagochtend ook even een bezoek gebracht aan het Festival Kleurrijk Harderwijk.

Mooi totaal plaatje

Vrijdagavond gelopen met de samenloop van hoop Naast een fantastische indrukwekkende loop..ook getrakteerd op een prachtige zonsondergang Echt een voldaan gevoel

Pagina's