Deel je nieuws

Jaarlijkse Paasgroet zeer gewaardeerd

Donderdag 18 april gingen de kinderen van de Margrietschool uit Ermelo, zoals ieder jaar, een bloemetje brengen bij mensen uit de buurt. De bewoners van Het Henriëtte van Heemstrahuis, De Vijverhof en De IJsvogel werden met een bezoekje en een tulp vereerd.

Paasweekend in Harderwijk! Met de zon er bij begint het inderdaad op San tropez te lijken.

Harderwijk van uit de lucht, klaar voor het paasweekend met heerlijke temperaturen!

Geldersch Landschap & Kasteelen 90 jaar

GLK is jarig en trakteert

Dominicus Savio haalt geld op voor het goede doel

Dinsdagmiddag 9 april organiseerde basisschool Dominicus Savio de jaarlijkse goede doelendag. Dit jaar steunen zij Stichting Hulphond. Met de sponsorloop werd maar liefst €3700 opgehaald!

CKV Unitas/Perspectief en Handbalvereniging bouwen samen.

Straks een nieuw clubgebouw en een sporthal. Dan kan CKV Unitas/Perspectief en de Handbalvereniging Harderwijk er tegen aan. Verenigingen die heel goed bezig zijn voor breedtesport in ons Harderwijk,voor jong en oud. Dan denk ik aan schoolkorfbal en schoolhandbal.

Dagtocht Amsterdam op dinsdag 25 juni 2019

We vertrekken vanaf onze opstapplaatsen naar Amsterdam. We bezoeken eerst museum “Het Schip” in de Spaardammerbuurt en drinken daar koffie of thee met iets lekkers.

Show je Talent in Harderwijk

Ook dit jaar organiseren Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk en ZorgDat Show je Talent. Hét moment om je talent te laten zien aan familie, vrienden en andere bezoekers uit Harderwijk.

Laatste donaties Stichting Steunfonds Salem

Tijdens de Week van de Longen in Ermelo hebben het Longfonds en Stichting Merem beiden een cheque van € 27.000 van de Stichting Steunfonds Salem Ermelo in ontvangst mogen nemen.

Citroën 100 jaar

Vanwege het feit dat het automerk citroen 100 jaar bestaat hadden zich zondag talloze ,, Snoekenbezitters ,, verzameld bij de garages van paleis ,, Het Loo ,, .

Wereldster en Grammy genomineerde Raul Midón op Jazzdagen Harderwijk

Uitverkochte concerten in de Catharinakapel. Het gaat erg goed met de concerten die de vereniging Jazz On The Corner in de Catharinakapel organiseert. De eerste vier concerten waren in korte tijd volledig uitverkocht.

Pagina's