Lezersnieuws

lezing over menswaardig bestaan, armoede in Nederland.

De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens bestaat dit jaar 70 jaar. Daarom organiseert het Humanistisch Verbond, afdeling NW-Veluwe, dit jaar activiteiten, die te maken hebben met het thema “Mensenrechten”.

Herfst en historie in natuurgebied de Zand

APELDOORN - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 10 november een herfstwandeling in het zeer afwisselende natuurgebied de Zandhegge.

Start van bosloopcompetitie

Conditie bijhouden? Vanaf zondag 28 oktober kan het weer. De eerste Bosloop met een schitterend en uitdagend parcours door het Strokelbos gaat dan van start bij de atletiekvereniging Athlos uit Harderwijk. Ben je beginner, gevorderde of wedstrijdatleet? Het maakt niet uit.

Questionmark Blues? maakt demo

De Harderwijkse Band  QUESTIONMARK Blues? ,gaat op 17 november de studio in om een  demo te produceren.De gekozen  studio is "The Recording SHACK" in Zeist, vanwege de  juiste reputatie.

VSH Schaken

schaken kan in de BOGEN op maandagmiddag en in BUURTHUIS de TWEELING op vrijdagmiddag

Carl Does verkozen tot Beste Flexkracht van de regio Harderwijk

In de landelijke Superkracht 2018 verkiezing is Carl Does verkozen tot Superkracht van de regio Harderwijk. De komende periode kan hij ook nog kans maken op de landelijke Superkracht  Award 2018 door zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Uitzendbureau Actief Werkt!

Nieuw op de Veluwe: Stichting Bobbi Bear Nederland

Beste redactie, Wij zijn onlangs in Ermelo komen wonen, en onze stichting is meeverhuisd.  Graag zou ik u willen vragen mij te helpen onze Stichting Bobbi Bear Nederland aan Ermelo voor te stellen.

Gospelkoor The Rejoice Singers stopt na bijna 50 jaar

Na 48 jaar te hebben bestaan is er helaas een einde gekomen aan ons mooie koor.

Door ons afnemende aantal leden hebben wij moeten besluiten dat we ons laatste lied hebben gezongen.

Izaline Calister Trio op Jazzdagen Harderwijk

Vindt komende donderdag 25 oktober het klassieke concert met Wolfert Brederode en het Matangi Quartet plaats, op 1 november komt het Izaline Calister Trio naar de Catharinakapel.

Binnenkort laatste boekenmarkt veldkampkerk?

De boekenmarkt, van de Protestantse Gemeente Harderwijk, is er zoals het nu naar uitziet nog 2 keer in de Veldkampkerk. Komende  27 oktober en 24 november.

Pagina's