Deel je nieuws

Samen eten Mexicaanse maaltijd

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk gaat samen met Zorgdat en Kiekmure op maandag 25 november weer een avond organiseren waar mensen samen kunnen eten en ontmoeten.

Bingomiddag Wijkvereniging

Wijkvereniging Stadsdennen/Frankrijk i.s.m. Zorgdat organiseert vrijdagmiddag 22 november een bingomiddag in de Aanleg te Harderwijk. Aanvang 14.30 uur. Zaal gaat open om 13.45 uur! Dit is een bingo voor iedereen die hiervan houd!

Nieuwste editie verschenen van CAI Contact

CAI Contact, het informatieblad van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd.

Ook in 2019 weer decemberzegels van Inclusief Gresbo Post verkrijgbaar

In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen decemberzegel uitgebracht. Wegens groot succes is ook dit jaar de zegel verkrijgbaar van 4 november 2019 tot en met 3 januari 2020.

Bike Totaal fietsverlichtingsactie bij VVOG

https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiFufqjx-nlAhVKKlAKHfICD_YQFjAAegQIABAC&url=https%3A%2F%2Fwww.vvog.nl%2Fnieuws%2F13959%2Fverlichtingsactie-in-samenwerking-met-schraverus-groot-succes&usg=AOvVaw0gUkjNHD

Ethiek en Euthanasie

Deze avond gaat niet door!

Welke ouderen gun jij een kerstpakket?

Welke ouderen gun jij een kerstpakket?

Groei en Bloei Kerstworkshop

Kerstworkshop Groei & Bloei 10 december in de Kiekmure (aanmelden tot 24 nov.)

Hans Visser & Irena Filippova met 'Rembrandt De Gouden Eeuw' in theater De Dialoog

Er is maar één Johan, en er is maar één Rembrandt. Weinigen schoppen het zo ver dat alleen het noemen van hun voornaam voldoende is. Rembrandt van Rijn kreeg het voor elkaar en is dé legende uit de Nederlandse kunstgeschiedenis.

Taizéviering Plantagekerk

Zondag 17 november is er in de avond om 19.00u in de Plantagekerk aan de Stationslaan 136 in Harderwijk een Taizéviering met als thema: Heb het leven lief!

Pagina's