Lezersnieuws

Vakantieactiviteiten kinderen

Tijdens een aantal weken in de zomervakantie wordt er vanuit het kinderwerk, opbouwwerk en het buurtsportcoachteam van ZorgDat een alternatief activiteitenprogramma aangeboden voor kinderen die niet op vakantie gaan.

7e editie Veluwe Games in aantocht!

Op vrijdag 14 september 2018 wordt voor de 7e keer de Veluwe Games georganiseerd. Deze bijzondere sportdag trekt ieder jaar weer meer mensen die in beweging willen komen. Zij kunnen deelnemen aan diverse sportclinics. In totaal hebben deelnemers keuze uit ongeveer 20 verschillende sporten.

Amivedi registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Hierden: Cypers/grijs/witte kater "Soof"(Luchtenbergweg)

Gevonden in Harderwijk: Groen/gele agapornis, zwarte kop(Groevenbekerhout)

Gevonden in Hierden: Cyperse kat(Parallelweg)

Opnieuw gift voor Vrienden Grote Kerk 

De Stichting Vrienden van de Grote Kerk vraagt aandacht voor de restauratie van de schilderingen in de kerk. Naar verwachting zullen de kosten van de herstelwerkzaamheden in de tonnen lopen en daarom wordt onder een breed publiek geld geworven.

Welkom Strandeiland

WELKOM STRANDEILAND .zwerfafval tast de waterkwaliteit aan?????

Trotse gezichten bij uitreiking Entree-diploma

Na maanden hard zwoegen was het dinsdag 10 juli voor 4 entree-kandidaten dan eindelijk zover, het tekenen van hun welverdiende Entree diploma en branchecertificaat!

Gezinnen rond Harderwijk gezocht voor tv-programma 'Steenrijk, straatarm'

Voor het nieuwe seizoen van de SBS6-serie STEENRIJK, STRAATARM zijn we op zoek naar gezinnen die het financieel niet breed hebben en die de uitdaging aan willen gaan om voor een week te ruilen van huis en budget!

Athlos in topvorm bij 4x5 kilometer estafette Rusthoeveloop

Onlangs vond de laatste Rusthoeveloop plaats. Als seizoensafsluiting kon die ook in estafettevorm worden gelopen door een team van vier lopers. Voor de winnaars van elk van de drie categorieën heren, dames en gemengde teams, stond een knots van een wisselbeker klaar.

El Mundo week 28

Optreden deelnemers cursus Kampvuurgitaar

Als afsluiting van de cursus Kampvuurgitaar worden de geleerde nummers met zanger Paul van der Lelie (o.a. Flamin' Stars) uitgevoerd bij een echt kampvuur op de Stadscamping.

Pagina's