Lokaal lezersnieuws

Project afscheidscadeau groep 8 Cbs Het Baken

Een fietstunneltje wordt prachtig versiert in Stadsweiden, met dank aan de leerlingen van groep 8 met ondersteuning van met kunstenares Oya’s Atelier. Een regenboogtunnel die staat voor HOOP, dat schenken ze de wijk, geweldig toch.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Blauw grasparkiet(Julianalaan)Zwart/witte kater "Messi"(Gruttomeen)Cypers/grijs/witte kat"Minnous"(Vondelpark)

Vermist in Ermelo: Schildpadpoes met wit "Jessica"(Schoolweg)Zwart/witte kater 'Joep"(Kawoepersteeg)Cypers/bruin/witte poes "Kitten"(Berkenlaan)

Nieuwbouw Scouting Verbraak Margriet Groep opgeleverd

Op vrijdagmiddag 19 juli is het nieuwe Stamgebouw overgedragen door Jeroen Groeneveld van Aannemersbedrijf Bos en Vrijhof B.V. aan Johan Willemse, voorzitter van het Stichtingsbestuur van Scouting Verbraak Margriet Groep.

Adventurepark Harderwijk officieel geopend

Op donderdag 18 juli is Adventurepark Harderwijk aan de Boekhorstlaan, onder toezien van ruim 80 genodigden, geopend door Wethouder van Bijsteren en burgemeester van Schaijk. Het adventurepark is een uniek concept dat je nog nergens anders in Nederland kan vinden.

Crescent Park in Drielanden

Crescent Park in Drielanden is prachtig geworden, een aanwinst voor heel Harderwijk. Hier en daar zijn ze de puntjes op de 'i' aan het zetten, maar mens en dier genieten al met vole teugen van dit fantastische park. Wat een aanwinst.

Liselot (7) in Rijksmuseum

HARDERWIJK Liselot Stoeckel (7 jaar) deed mee aan de Lang leve Rembrandt wedstrijd van het Rijksmuseum. Met haar krijttekening van een uil is zij uit 8390 inzendingen geselecteerd. De tentoonstelling is tot 15 september te zien in de Philipsvleugel van het Rijksmuseum.

Oeverzwaluwen in Crescent-park

Nu het fraai aangelegde Crescent-park open is voor publiek kan de bezoeker ook genieten van de grote groep fladderende Oeverzwaluwen rond de betonnen kunstbroedwand.

Ratten

"die vieze beesten moeten uitgeroeid worden" zegt ze terwijl ze nog een half brood bij kindlief in de handjes drukt om aan de eendjes te voeren. Deze trof ik aan in het plantage park... Een notoire plek waar veel brood het water in verdwijnt. /p>

CDS Willem Alexander heeft een leerorkest

Dit schooljaar is de Christelijke Daltonschool Willem Alexander in Harderwijk begonnen met het leerorkest. In samenwerking met Cultuurkust heeft de school in het voorjaar trompetten, saxofoons en cello’s aangeschaft.

Een unieke expositie voor het goede doel

In de maanden juli en eind augustus kunt u het tekentalent van Henk Bakker bewonderen in het Wijkontmoetingscentrum Drielanden.

Pagina's