Lokaal lezersnieuws

El Mundo week 12


AMIVEDI Registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Zwarte poes, 2 verschillende kleur ogen(A.Salomonslaan)Wit/grijs/cyperse kater, vl.band "Grumpy"(Walstein)

Gevonden in Ermelo: Zwarte kat (Sperwerhof)

 

Info:088-0064613 of harderwijk@amivedi.com

Annemarie Wonink grote winnaar van de Wilhelminalaan Bitterbal competitie 2019


In de gezellige  Wilhelminalaan in Harderwijk  vinden hele leuke bijeenkomsten plaats
Dit keer werd er een bitterballen competitie gehouden waarbij 11 team van de partij waren op zaterdag 16 maart 

Mediteren gezond voor ouderen

Uit onderzoek blijkt dat mediteren veel positieve gezondheids effecten heeft. Speciaal ook voor ouderen. Zo blijkt dat het geheugen en de concentratie er door worden verbeterd. Ook verlaagt het de bloeddruk en versterkt het het immuunsysteem.

NLdoet ook in Harderwijk

Te gast in de kerk van het Apostolisch Genootschap, in Harderwijk, daar was een groep dames en heren bezig om Droomdekentje te maken voor stichting, de regenboogboom, dat vandaag in het teken stond van NLdoet.

Cultuurshoppen: ontmoeting tussen verschillende culturen!

Harderwijk - Op zaterdag 6 april is het evenement Cultuurshoppen. Tijdens dit evenement is er de mogelijkheid om op één middag drie locaties een kort bezoek te brengen zowel bij de Turkse en Marokkaanse gemeenschap als Vluchtelingenwerk.

Algemene WalvisPartij ?

Gehoord op een informatiemarkt voor de waterschapsverkiezingen: Algemene Walvispartij. Een mooie associatie! Een geuzennaam. Het doet denken aan Plastic Whale, de organisatie die zwerfafval uit grachten vist. De Algemene Waterschapspartij (AWP) is blij met de belangstelling voor dit thema.

Duurzaamheid en innovatie op ’t Weitje

Op zaterdag 11 mei vindt voor het derde jaar op rij het Huis & Tuin Event plaats op ’t Weitje in Ermelo. Het evenement is al twee jaar een duurzaam succes en keert in 2019 vernieuwend en fris terug.

Staatssecretaris Paul Blokhuis (CU) bij start van het veldseizoen De Mezen

ChristenUnie Gelderland en Harderwijk motiveren sportclubs om te werken aan rookvrije terreinen

Snuffelmarkt nu wekelijks open

De Snuffelmarkt is voortaan vrijwel elke week open. De vergunning voor verruimde openingstijden is binnen. Voor goede gebruikte goederen, van huisraad en meubels tot boeken, kleding en cd’s, kunt u nu terecht op de 1e en 3e zaterdagmorgen 9 – 12 uur en de 2e en 4e woensdagmiddag 14 – 17 uur.

Pagina's