Lokaal lezersnieuws

Losgaan op slagwerk met Play the Beat Kidzz

Geïnspireerd op slagwerkgroep Slagerij van Kampen start maandag 11 februari In Estrado de slagwerkcursus Play the Beat Kidzz.

Natuur, architectuur of een evenement fotograferen?Doe mee aan de nieuwe fotografiecursussen van Cultuurkust

Voor iedereen die interesse heeft in het fotograferen van natuur, architectuur, een evenement of gebeurtenis geeft fotografiedocent Cornelia Nauta in het voorjaar verschillende lessen bij Cultuurkust waarin ze de kneepjes van het vak uitlegt.

Het Rode Kruis Harderwijk in 2019

Op woensdag 16 januari was er een Nieuwjaarsbijeenkomst voor de vrijwilligers van de afdeling en enkele genodigden. Op deze avond werd officieel een aantal taken overgedragen, die niet meer in de strategie van het Rode Kruis passen.

Milia zoekt kinderen om mee te dansen en toneel te spelen!Cultuurkust start cursus toneel en dans voor kinderen met een licht verstan

Milia is 9 jaar en doet elke zaterdagochtend bij Cultuurkust mee aan Dansexpressie. Ze heeft zichtbaar plezier in het dansen. Toneel spelen vindt ze ook leuk.

Heropening De Zaak van Ermelo op 1 februari

Ermelo - De Zaak van Ermelo gaat verder op een nieuwe locatie. De kringloopwinkel verhuist van Landgoed Veldwijk naar een groter en beter bereikbaar pand aan de Herderlaan 12. Op vrijdag 1 februari opent de winkel haar deuren op de nieuwe locatie.

Nieuwe muzikale cursussen voor jong en oud

Popschool Harderwijk start na de voorjaarsvakantie weer met nieuwe groepslessen. De Muziekclub voor kinderen van 6 t/m 12. En speciaal voor volwassenen is er de cursus Laatbloeiers.

El Mundo week 3

Dit weekend is de Harderwijkse muzikant Micky Hup mijn studiogast. Hij staat dit weekend als singer-songwriter gepland op het Donkere Dagen festival. Met hem praat ik over zijn muzikale voorkeuren!

Jubilarissen gehuldigd bij 'Wijdt Hem uw kunst'

Woensdagavond 9 januari vond de jaarvergadering plaats van het Christelijk Gemengd Koor 'Wijdt Hem uw kunst" in Harderwijk.

Tijdens deze avond werden er maar liefst 6 jubilarissen in de bloemen gezet vanwege hun jarenlange lidmaatschap bij het koor.

Groevenbeek met nieuwbouw klaar voor de toekomst

Dinsdag 15 januari is de nieuwbouw van Groevenbeek Ermelo officieel geopend. De twee jongste leerlingen van Groevenbeek, Britt Hoogerwerf en Cynthia Ottens, verrichten de openingshandeling.

Glasvezelnetwerk weer volledig in handen van CAI Harderwijk

Gisteren heeft netwerkbeheerder CAI Harderwijk het vijftig procent-belang van het Harderwijkse glasvezelnetwerk van investeerder EQT Infrastructure overgenomen en daarmee is dit glasvezelnetwerk weer voor honderd procent van de lokale gemeenschap.

 

Pagina's