Lokaal lezersnieuws

open huis vuvera volksuniversiteit veluwerand

Nieuw cursusaanbod Vuvera

 

Op donderdagavond 23 augustus a.s. kunnen belangstellenden zich tussen 19-21 uur laten bijpraten over het nieuwe cursusaanbod van Vuvera Volksuniversiteit Veluwerand, actief in de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Putten.

 

PvdA maakt zich zorgen om zorgverzekering minima

De Harderwijkse PvdA maakt zich zorgen over het voortbestaan van de collectieve zorgverzekering voor minima in Harderwijk.

AMIVEDI Registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Cypers/bruin/witte kater "Toeter"(Prins Mauritslaan)Cypers/bruine kater,iets witte bef "Tommie"(St.Jurriënstraat)Cypers/bruinwitte kat"Vlekje"(Bottermeen)Bruin konijn,witte bef "Knuf"(Horlosebrink)

Nieuwe cursussen & workshops starten in binnenstad en Drielanden!

In september starten in de binnenstad (Klooster) en Drielanden (De Bogen) de nieuwe cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen van Cultuurkust. Er is aanbod op het gebied van muziek, theater, dans, schilderen, tekenen, fotografie, ruimtelijk design, schrijven, literatuur en filosofie.

AMIVEDI Registratiedienst vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Ragdoll, wit-grijs,blauwe ogen,"Binky"(Bazuindreef)

Gevonden in Harderwijk: Grijs/witte sierduif,veren aan poten(Julianalaan)Rood/witte kat(Stortemelk)Rood/witte kat,iets wit(Mastmeen)Cypers/rood/witte poes(Goeman Borgesiuslaan)

Nieuwe predikanten bij Protestantse Gemeente

Ds. Marissa van Meijl-Buitink uit Halle heeft het beroep aanvaard van de Protestantse Gemeente Harderwijk. Zij wordt in de Plantagekerk de nieuwe wijkpredikant van wijkgemeente De Poorten, als opvolger van ds. Henk Schuurman.

Burendagop 22 september in Harderwijk en Hierden

Doet uw straat ook mee?

Amivedi registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Cypers/grijs/witte kater "Mickey"(Belcantodreef)

Vermist in Hierden: Rode kater "Sjors"(Kleine Mheenweg)Rode kater,witte kin"Moly"(Parallelweg)

Gevonden in Harderwijk: Geel/bruine kanarie(Wethouder Jansenlaan)

CCNV sluit schooljaar af met vijftien cum laude geslaagde leerlingen

De vakantie is inmiddels begonnen en op het Christelijk College Nassau-Veluwe en de laatste schoolweek is feestelijk afgesloten. Tijdens twee diploma-uitreikingen vol glitter and glamour, muziek, toespraken en prachtige outfits ontvingen de leerlingen hun felbegeerde diploma.

VeluweSpecialist introduceert Tropentour tijdens de hittegolf

Het verhuurbedrijf de VeluweSpecialist in Garderen, Hoenderloo en Otterlo speelt in op de hittegolf met de Tropentour. De VeluweSpecialist verhuurt allerlei unieke vervoersmiddelen om de Veluwe mee te verkennen.

Pagina's