Sport lezersnieuws

CrossFit Harderwijk wint JCI Drakenbootrace

HARDERWIJK CrossFit Harderwijk heeft de tweede editie van de JCI Drakenbootrace gewonnen. In de finale was CrossFit net iets sneller (57.10 seconden) dan de boot van Hanos (57.34). Ridder werd derde in 58.23.

 

Jeugd fietst bijna veilig langs de Strokelweg

Het is een gaan en komen van jeugdige Harderwijkse sporters en scouts op de fiets? naar het Strokelpark. Dat doen zij over een mooi nieuw fietspad dat volledig los ligt van de Strokelweg. Het vrijliggende fietspad komt de veiligheid van de fietsers ten goede. 

MEIDENVOETBALSCHOOL YES.

MEIDENVOETBALSCHOOL YES. komt bij FC Horst!

Geslaagd voor Karate Kyu-examens

Harderwijk.- Bij sportschool J. v.d. Hoofdakker werden karate kyu examens afgenomen. Om in aanmerking te komen voor een volgende kyu (volgende kleur band) moeten karateka’s een karate kyu examen afleggen.

Motorlijn Classic Raceteam staat aan kop

Afgelopen weekend was het Motorlijn Classic Raceteam uit Ermelo met de Yamaha XS650 neergestreken op het TT Circuit Assen met als doel de 2e plaats in het Europese klassement tot 750cc te verdedigen.

Nederlands record op marathonestafette voor Athlos-dames

Afgelopen zaterdag hebben zes dames van de Harderwijkse atletiekvereniging Athlos in estafettevorm in Rotterdam een marathon gelopen.

David Kootstra jeugdkampioen VSH

De titelstrijd tijdens de laatste ronde van de jeugdcompetitie bij Vrij Schaken Harderwijk in buurthuis De Tweeling ging tussen David Kootstra en nieuwkomer in de groep,Thijs Mulder. David had zn zenuwen net wat meer in de hand dan Thijs en wist zn titel voor de vierde keer te prolongeren.

Mindful trailRun Clinic

Woensdag avond 10 juli mei organiseert Mindful Run Harderwijk weer Mindful trailRun Clinic van 2,5 uur in de bossen rondom Harderwijk. Deze clinic is laagdrempelig toegankelijk voor iedere deelnemer die wil kennis maken met de uitdaging van trailrunning. Programma:

Hiphop Kids en Zumba Kids bij Dans en Theaterstudio

We ronden het seizoen af en kijken terug op een mooi jaar met veel optredens en wedstrijden, musicals en shows. Na de zomer breiden we ons lesaanbod uit met Zumba Kids en Hiphop Kids. Hou je van bewegen en wil je lekker op muziek sporten maar ben je niet zo'n goede onthouder van pasjes?

Eline Westhuis en Valerie Bosschart Nederlands kampioenen trampolinespringen

Op 22 en 23 juni werd het Nederlands Kampioenschap trampolinespringen gehouden in Rotterdam Ahoy.

Voor GV Sparta Ermelo leverde dat 3 maal goud en 3 maal brons op.

Pagina's