Sport lezersnieuws

kankerbestrijding zoekt collectanten

Zie boven

Big Move

Je gaat werken aan het vertrouwen in jouw eigen kracht en de invloed die je zelf op je gezondheid hebt. Bij BigMove ga je op een unieke manier zelf en samen met anderen aan de slag.

Rio Olofsen achtste op EK wegrace in Italië

De elfjarige Rio Olofsen is afgelopen weekend achtste geworden tijdens het EK motorrace in Franciacorta in Italië. De jonge Harderwijkse motorcoureur was door de bondscoach van Nederland geselecteerd om net als vorig jaar mee te doen.

GEBRUIKT Avondtocht op landgoed Staverden

STAVERDEN – Voor (groot)ouders en (klein)kinderen die het leuk vinden om in de avond naar het bos te gaan organiseert de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen een avondtocht op landgoed Staverden op vrijdag 10 augustus.

Huisdammerstoernooi

Op zaterdag 8 september organiseert damclub Harderwijk een damtoernooi speciaal voor huisdammers uit Harderwijk e.o. Het wordt een leuk en gezellig evenement en ieder gaat met een leuke herinnering weer naar huis. En zeg nou zelf, wie heeft er thuis geen dambord staan?

Athlos in topvorm bij 4x5 kilometer estafette Rusthoeveloop

Onlangs vond de laatste Rusthoeveloop plaats. Als seizoensafsluiting kon die ook in estafettevorm worden gelopen door een team van vier lopers. Voor de winnaars van elk van de drie categorieën heren, dames en gemengde teams, stond een knots van een wisselbeker klaar.

Optreden deelnemers cursus Kampvuurgitaar

Als afsluiting van de cursus Kampvuurgitaar worden de geleerde nummers met zanger Paul van der Lelie (o.a. Flamin' Stars) uitgevoerd bij een echt kampvuur op de Stadscamping.

Trekvogelexcursie

HATTEM - Wie mee op zoek wil naar casarca?s en andere trekvogelsoorten gaat op woensdag 25 juli mee op trekvogelexcursie langs De Hoenwaard, het Algemene Veen en de Wiessenbergse Kolk. Deze gebieden zijn het noordelijkst gelegen bezit van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Avondspeurtocht op landgoed Staverden

STAVERDEN - Tablet of computer aan de kant en lekker naar buiten. Neem de kinderen of kleinkinderen op woensdagavond 25 juli mee naar landgoed Staverden voor een avontuurlijke speurtocht. De boswachter heeft leuke zoekopdrachten voor de kinderen bedacht.

Pagina's