Sport lezersnieuws

Volleybaljongens in beweging!

De jongens onder 17 van VVH uit Harderwijk en Pauwervoll uit Ermelo hebben afgelopen dinsdag een heuse boksles gehad onder leiding van Alida van sportschool Iedema.

Autopuzzelrit

H.A.C. start seizoen met Lenterit Op donderdagavond 28 februari 2019 organiseert de Harderwijker Automobiel Club een autopuzzelrit met de naam Lenterit. De rit is ongeveer 25 kilometer lang en is voorzien van zo'n twintigtal puzzelachtige opdrachten. Een vorm van Pub-quiz maar dan in de auto.

Mindful Run: start nieuwe 5-weekse cursus

5-weekse cursus Mindful RUN: Start zaterdagmorgen 26 januari, 10.00 - 11.30 uur. De daarop volgende data zijn 2, 9, 23 februari en 2 maart. In de cursus wordt gebruikt gemaakt van een combinatie van hardlopen, ademhalingstechnieken, Mindfulness em Yoga.

Sporenzoektocht op landgoed Staverden

STAVERDEN – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 3 februari een sporenzoektocht op landgoed Staverden. De excursie staat in het teken van edelherten; op het landgoed leeft een grote populatie.

ALzheimer Café Harderwijk maandag 21 januari 2019.

Alzheimer Café Harderwijk.

 

Op maandag 21 januari 2019 is er weer een Alzheimer Café in Harderwijk.

 

 

Onderwerp: Dementie en kwaliteit van leven.

 

Waterpolojeugd speelt om de ervaring

Afgelopen zaterdag werd in De Sypel een waterpolotoernooi gehouden voor kinderen in de E-leeftijd. Zignea uit Emmeloord, de Zuiderzeezwemmers uit Dronten, Proteus uit Twello en Octopus uit Wapenveld waren met hun jongste leden naar Harderwijk gereisd om wedstrijden tegen elkaar te spelen.

SUP + Surfski Wintercup Harderwijk

Zondag 20 januari 2019 organiseert kanovereniging Dolfijnen voor de tweede maal een landelijke wedstrijd voor de elite-Suppers, jeugd en een race voor beginners en recreanten, waarbij ook kanovaarders aansluiten; de Winter Tour Cup.

Grote Clubactie groot succes voor Handbalvereniging Harderwijk.

Afgelopen woensdag heeft Handbalvereniging Harderwijk een aantal (jonge) leden in het zonnetje gezet. Tijdens de verkoop van de Grote Clubactie loten heeft Quinty (speelster van de F pupillen) maar liefst 46 loten verkocht! Zij ontving daarvoor een mooie handbaltrui van haar trainster Judith.

VVHarderwijk volleybal jeugd gaat nieuwe uitdaging aan

Op zaterdag 12 januari 2019 start de 2e helft van de volleybal jeugd competitie weer. De 1e helft van het seizoen is voor VVH zeer succesvol verlopen en leverde aan de meisjes kant maar liefst 5 kampioenen op. Meisjes C1, C2 en B2 werden kampioen een promoveren naar de 1e klasse.

Pagina's