Sport lezersnieuws

25 mei inloopochtend Voetbalschool Dolfijn

Lijkt het je leuk om een keer te voetballen op het hoofdveld bij VVOG? Dan is zaterdag 25 mei jouw kans!

Turnsters uit Harderwijk op het NK turnen

In Vianen werd afgelopen zaterdag het NK geturnd voor de derde divisie. Al vanaf november turnen de meiden wedstrijden met als uiteindelijke doel aan dit NK mee te mogen doen. Er is een wedstrijd allround over de toestellen sprong, brug, balk en vloer. En er is ook een NK per toestel. 

Goud en zilver voor de turnsters van gv Olympia

Harderwijk - Op 18 mei pakken de turnsters Anniek Vreemann en Lotte Bruinekool van G.V. Olympia goud en zilver op de regiofinale 6e divisie in Lelystad. Anniek  Vreemann heeft een sterke en stabiele wedstrijd geturnd.

Gewijzigde startlocatie Motatry

Gewijzigde startlocatie 28e Motary

Op 25 mei wordt alweer de 28e Motary motortoertocht gereden. Al jaren is de Motary een groot succes. De organisatie gaat graag met haar tijd mee en biedt de mogelijkheid ook deel te nemen met een elektrische motor.

Trampolinespringsters uit Harderwijk nog geen WK limiet

Afgelopen weekend 11 en 12 mei was in Alkmaar de tweede kans voor de trampolinespringsters van Ermelo om zich te plaatsen voor het NK op 22 en 23 juni in Ahoy Rotterdam.

Jubileumseizoen bijna ten einde voor de waterpoloërs van HZ & PC De Woelwaters

De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld bij zwem- en waterpoloverniging HZ & PC De Woelwaters uit Harderwijk. Er wordt teruggekeken op een sportief geslaagd jubileumjaar.

Mindful trailRun Clinic in Harderwijk

Zondag 19 mei organiseert Mindful Run Harderwijk weer een Mindful trailRun Clinic van

2,5 uur in de bossen rondom Harderwijk. Deze clinic is laagdrempelig toegankelijk voor iedere deelnemer die wil kennis maken met de uitdaging van trailrunning.

Autopuzzelrit

Autopuzzelrit

Gratis lesweek Drumble Dance

In de week van 6 tot en met 10 mei organiseert Drumble Dance een gratis lesweek!

Iedereen is welkom om kennis te komen maken met deze energieke sport. Ervaar een complete drumworkout op muziek waar je vrolijk van wordt!

 

Iedereen, van alle leeftijden, is welkom!

BeachVolleybal

Kom ook BeachVolleyballen in de BeachVolleybalArena (achter Zwart-Wit). Beginners en gevorderden zijn van harte welkom om mee te doen.

Pagina's