Sport lezersnieuws

Dani Mooibroek debuut senioren op internationaal toernooi Trampolinespringen

Afgelopen weekend werd in Sportcentrum de Bloemhof in Aalsmeer de 23e internationale Flowercup Trampolinespringen georganiseerd. Er namen maar liefst 18 landen aan deel, van Canada tot Kazachstan en van Finland tot Frankrijk.

De schoonheid van De Haere

't HARDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 30 maart een excursie door De Haere. Dit is een stuifzandgebied op de Veluwe, tussen Nunspeet en 't Harde. Rond het actieve stuifzand liggen dennenbossen en heide.

Start tweede cursus trailrunning

De eerste cursus trailrunning was zo'n succes dat gestart wordt met een 2e cursus Trailrunning op woensdagavond 3 april van 19–20.45 u bij Athlos Harderwijk. Trailrunning betekent off-road hardlopen door de natuur over heuvels, zand, smalle paden en beekjes.

Rook-, alcohol- en frituurvrije Athloskantine krijgt steun van Staatssecretaris Blokhuis

Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bezocht zaterdag de Harderwijkse atletiekvereniging Athlos.

NLdoet bij Stichting Mensen in Nood

Opnames gemaakt met SparnaaijTV bij Stichting Mensen in Nood 0341. Een groep vrijwilligers die mensen steunen die het om wat voor manier dan ook moeilijk hebben in de maatschappij, voor een kleine prijs kan je daar terecht, voor van alles. Een groep die past in de doelstelling van NLdoet.

Gezonde kantine

Gezonde kantine

Open Ochtend TV Strokel

Bezoek aanstaande zondag onze Open Ochtend en maak kennis met tennis, onze vereniging, onze nieuwe trainers en ons mooie park.

Trek je sportkleding aan, want dat kun je meedoen met een training, of een spelletje.

Pvda Gelderland wil asbestdaken vervangen doorzonnepanelen

De PvdA wil dat de provincie Gelderland subsidie beschikbaar stelt om asbestdaken te kunnen vervangen door zonnepanelen.

Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk

Zaterdag 9 maart 2019 werd voor de 39e keer de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk gehouden. Er ging het een en ander fout met de route van het parkoers, de toplopers werden de verkeerde kant op gestuurd, daar waren ze zachtjes gezegd niet blij mee.

Voorinschrijving 28ste Motary geopend

De voorinschrijving voor de 28e Motary op 25 mei 2019 is geopend. De Motary gaat dit jaar naar Dorsten in Duitsland.

Pagina's