Zakelijk lezersnieuws

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer

Locatie: Havendam 56 Bibliotheek Noordwest Veluwe Harderwijk Maandelijks inloopspreekuur op de vierde donderdag van de maand voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer in opdracht van de Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel.

TWIN Workwear zoekt mensen die een eigen bedrijf willen starten

BARNEVELD/VELUWE – TWIN Workwear in Scherpenzeel, specialist in bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding, zoekt in de regio Barneveld/Veluwe een franchiser.

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Inclusief Groep viert Valentijnsdag met meer dan 160 relaties

Afgelopen donderdag 14 februari vierde Inclusief Groep samen met meer dan 160 relaties een wel heel bijzondere Valentijnsdag. Het rode, houten hart bij de ingang van het pand aan de Industrieweg verraadde het al; hier werd de dag van de liefde groots gevierd.

Vrolijk & Frans taalweekend in Hony (B)

Ben je of ken je een volwassene die graag zijn of haar Frans relaxt en doeltreffend op wil peppen?

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal met 'Dwaze Tijd' in Dialoog

Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneon en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen.

Nieuwe praktijk voor hypnotherapie in Harderwijk

Al heel jong wist Gerrie Steijaert- van Eerbeek dat ze geboren was om mensen die ziek zijn of zich niet lekker voelen, zich beter te laten voelen.

Snuffelmarkt tijdelijk alle dagen open

De Snuffelmarkt is van donderdag 24 tot 31 januari tijdelijk extra iedere ochtend geopend tussen 10 en 12 uur. De kringloopwinkel gaat verhuizen naar gebouw De Wijde Blik aan de Fokko Kortlanglaan.

Lezing over Voltooid leven: dilemma's

Het Humanistisch Verbond, afdeling NW-Veluwe, organiseert op zondag 27 januari om 10:30 uur een lezing over het boek van Els van Wijngaarden: "Voltooid Leven, over leven en willen sterven". Iedereen is welkom! De inleider is Tilly de Kruyf.

Lezing over rozen wegens ziekte vervangen

De lezing over rozen op dinsdag 29 januari wordt wegens ziekte vervangen door een lezing met als titel  "In iedere tuin een buddleya" www.dependens.nl  door Jan Huiberts, kwekerij Dependens te Bennekom op 29 januari in de Kiekmure.

Jan Huiberts aan het woord:

Pagina's