Zakelijk lezersnieuws

VluchtelingenWerk zoekt vrijwilligers voor AZC Harderwijk

Sinds november 2016 is het Asielzoekerscentrum (AZC) geopend in Harderwijk. Op deze opvanglocatie verblijven momenteel ongeveer 700 asielzoekers die in verschillende fases van hun asielprocedures zitten.

DHL servicepunt nu bij Wolatelier Knots

Wolatelier Knots in de Bruggestraat nr 37 in Harderwijk is hét adres voor alles dat met breien en haken te maken heeft. Met veel plezier en kennis staat het enthousiaste team voor u klaar.

Pittige afsluyiting seizoen voor Karateka's.

Een flink aantal karateka’s van sportschool J. v.d. Hoofdakker uit Harderwijk hebben deelgenomen aan een pittige activiteit als afsluiting van het seizoen 2018-2019. In karatepak en op sportschoenen vertrok men richting het net geopende "Crescent Park" te Harderwijk.

Lions Boekenmarkt Boven in de Oude Bieb

Zoals iedere eerste en derde zaterdag van de maand kan men ook op 20 juli weer terecht in de oude bibliotheek aan de Academiestraat in Harderwijk. Openingstijden van 10.00 - 13.00 uur. Steeds meer boekenliefhebbers weten de markt inmiddels te vinden.

Strokel4life SamenLoop voor Hoop

Vanmiddag was ik te gast bij T.V. Strokel waar een toernooi plaats vond voor de actie Strokel4life. De opbrengst van vele activiteiten die er bij de tennis vereniging plaats hebben gehad zijn allemaal voor de SamenLoop voor Hoop Harderwijk 2019 Dat is een groot compliment waard T.V.

Maatjesmiddag Inclusief Groep geslaagd

Op donderdag 27 juni is door Inclusief Groep met succes de jaarlijkse maatjesmiddag georganiseerd aan de locatie Paul Krugerweg 43 in Ermelo (Proson).

Vriendjesweek bij de Popschool

In de laatste lesweek voor de vakantie (de zomervakantie van de Popschool begint op 15 juli) heeft de Popschool ook dit jaar weer ‘Vriendjesweek’. 

Kamper kogge op bezoek in Harderwijk

Afgelopen week deed de Kaper kogge Harderwijk aan, op uitnodiging van Stichting Podiumspektakel en Heerlijk Harderwijk. Deze replica van een middeleeuws vrachtschip kwam als voorproefje voor het Podiumspektakel dat dit weekend te zien is op het Kloosterplein.

Alle kantoorruimte op Bouw & Infra Park in Harderwijk verhuurd

Per 1 juni 2019 zijn alle beschikbare kantoor- en lesruimtes op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, zowel buiten als binnen, volledig verhuurd. Dit is nog niet eerder voorgekomen sinds het park sinds 2007 geëxploiteerd wordt door Bouw & Infra Park B.V.

Bezwaarlaantje, -hofje of -straatje nieuwe straatnaam in Ermelo?

Op vrijdag 14 juni 2019 heeft één van de kopers van een appartement in het omstreden bouwplan Kerklaan-Postlaantje een straatnaamverzoek indienen bij de Commissie Naamgeving Openbare Ruimte. 

Pagina's