Zakelijk lezersnieuws

Samenwerking tussen de oplossing en SZamen leidt tot arbodienstcertificaat

Harderwijk en Scherpenzeel – de oplossing en SZamen hebben hun jarenlange samenwerking versterkt door de bedrijfsactiviteiten samen te voegen.

Eerste natuurkapper in de regio

Natuurkapper en natuurgeneeskundige Annie kok in Harderwijk wil het verschil maken met haar bedrijf natuurpraktijk haarvriendelijk. Als natuurkapper werkt ze met volledige natuurlijke haarverf gemaakt van gemalen plantendelen.

Statushouders aan de slag op de Noord Veluwe

Gemeenten op de Noord Veluwe zetten fors in op het activeren en laten participeren van statushouders. Enkele gemeenten hebben Inclusief Intervens gevraagd om hierin een rol te spelen en invulling te geven aan de uitvoering hiervan.

Lampions van Vietnam naar Inclusief Gresbo

Harry van Vilsteren van Lampionsenzo heeft een bijzonder verhaal: hij vertrok met zijn vriendin op wereldreis en deed onder andere Vietnam aan. Daar ontmoette hij Khanh, een Vietnamees die bijzondere lampions maakte.

Ermelose ondernemer bespaart energie met leaseconstructie

Willem Boeve van de DA Drogisterij in Ermelo investeert in duurzaamheid door ledverlichting te leasen. Dat is een gemakkelijke manier voor winkeliers om op korte termijn energie te besparen.

Passende werktrajecten voor mensen met psychische kwetsbaarheid dankzij samenwerking Inclusief Groep en GGz Centraal

Woensdag 30 mei jl. hebben Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo/Inclusief Intervens uit Nunspeet, en Leen Kievit, directeur Bedrijfsvoering GGz Centraal uit Ermelo, hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

Bites&Business netwerkdiner 12 juni bij De Wildtshof in Uddel

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op 12 juni a.s Dit keer op een bijzonder locatie, het Paardenpension De Wildtshof in Uddel.

BIM onderwijsprogramma voor mbo gereed

Geheel in stijl werd op 17 mei jl. het BIM lesprogramma (Building Information Modellering) voor het mbo gepresenteerd in de Staalzaal van het Congrescentrum Bouw & Infra Park te Harderwijk.

 Feestelijk catering concept houdt open huis 

Harderwijk – Sinds kort is Harderwijk een nieuw initiatief rijker.

Plantjesmarkt Groei en Bloei

Persbericht

Plantjes- en Stekjesmarkt Groei & Bloei Zaterdag 26 mei, van 10 tot 15 uur

Pagina's