Zakelijk lezersnieuws

Kerken zetten schouders onder verduurzaming van gebouwen

Op dinsdagavond 21 mei vond de derde bijeenkomst Kerk & Duurzaamheid plaats in de Immanuelkerk in Ermelo. Dit was een vervolg op twee eerdere bijeenkomsten in Ermelo en Harderwijk.

Bingomiddag in de Aanleg

HARDERWIJK – Wijkvereniging Stadsdennen/Frankrijk i.s.m. Zorgdat organiseert vrijdagmiddag 31 mei een bingomiddag in de Aanleg te Harderwijk. Aanvang 14.30 uur. Zaal gaat open om 13.45 uur! Dit is een bingo voor iedereen die hiervan houd!

E-bike stimuleert zakelijk fietsgebruik

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (CBS). De elektrische fiets stimuleert ons om nóg meer fietskilometers af te leggen. Dit geldt voor recreatief maar ook voor zakelijk fietsgebruik.

 

Klassieker Het Zwanenmeer in Veluvine

Leerlingen van De Gelderse Balletscholen dansten half maart mee in Swan Lake van The Royal Moscow Ballet. Een eer en fantastische ervaring, in het bijzonder met de voorstellingen van Het Zwanenmeer van de De Gelderse Balletscholen in het vooruitzicht.

Zwanenstelletje Sara en Simon

Het Zwanen stelletje Sara en Simon. Deze zitten aan de Wolderwijd dicht bij het monument. Hebben vandaag 5 pulletjes. Er zit er nog 1 in het ei. Ik hoop dat deze ook nog uitkomt morgen.

Samenwerking ziekenhuis St Jansdal en Inclusief Gresbo Post verlengd

Op 8 mei 2019 is de samenwerking tussen ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en Inclusief Gresbo Post nogmaals verlengd. Dit werd officieel gemaakt met het plaatsen van een handtekening door beide partijen.

2e-kans-Kledingbeurs

Kinderkledingbeurs in ZieZo met veel rekken kinderkleding die een 2e kans verdienen. Verkoop van mooie, 2e hands kleding voor kleine prijsjes. Maat 56 t/m 140

Kom je ook shoppen voor kleine prijsjes? Thema: Zomerkleding

Checkpoint-dag in Harderwijk!

Checkpoint-dag in Harderwijk!

Show je talent 2019

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk en Zorgdat organiseren samen weer een leuk evenement: “Show je Talent” Harderwijk

De Waarde(n) van Crowdfunding

In een interessante avond wordt u deelgenoot van de 7 geheimen van crowdfunding. Is investeren in Crowdfunding iets voor mij? Hoe maak ik rendement? Hoe werkt het? Met als sprekers:

Pagina's