Zakelijk lezersnieuws

Lezing over Voltooid leven - Dilemma's

Het Humanistisch Verbond, afdeling NW-Veluwe, organiseert op zondag 27 januari om 10:30 uur een lezing over het boek van Els van Wijngaarden: “Voltooid Leven, over leven en willen sterven”. Iedereen is welkom! De inleider is Tilly de Kruyf.

Lezing over rozen op 29 januari wegens ziekte vervangen

De lezing over rozen op dinsdag 29 januari wordt wegens ziekte vervangen door een lezing met als titel  "In iedere tuin een buddleya" www.dependens.nl  door Jan Huiberts, kwekerij Dependens te Bennekom op 29 januari in de Kiekmure.

Jan Huiberts aan het woord:

Snackbar en caravancenter scoren het best in Hanzestad Harderwijk

Harderwijk is een historische Hanzestad aan de rand van de Veluwe. De sfeervolle straatjes zijn perfect om door te struinen en zo de stad te leren kennen. De binnenstad is schilderachtig en telt tegenwoordig meer dan honderd rijksmonumenten.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Harderwijk: Cypers/grijze kat"Minie"(Kaatsbaan)

Gevonden in Ermelo: Rode kater (Jasmijnweg)

Info:088-0064613 of harderwijk@amivedi.com

Mindful Walk: start vijfweekse cursus

Donderdagavond 3 januari start een nieuwe Mindful Walk cursus. Minder stress, meer energie. De cursus duurt 5 avonden van 19:00-20:30 uur. De volgende avonden zijn 10, 24, 31 januari en 7 februari. De cursus is geschikt voor zowel beginnende als geoefende wandelaars.

lancering nieuwe kijk op zaken harderwijk

Vanuit passie gestart in 1987, gedreven door succesvol ondernemerschap en nog steeds actief plus nauw betrokken, vindt Martin Foppen het weer tijd voor iets nieuws. Hij brengt in 2019 een nieuwe zakelijke nieuwskrant voor de Harderwijker ondernemer.

Cursus Bloemschikken Groei & Bloei, 6 av

Bloemschikcursus 6x, start januari 2019. Voor de nieuwe cursus bloemschikken onder de deskundige begeleiding van docent Petra van Vught, kunt u zich opgeven tot uiterlijk 12 januari 2019.

Ploeger Logistics krijgt er standplaatsen in Noord- en Oost-Nederland bij

Ploeger Logistics startte onlangs met twee nieuwe opdrachtgevers: IJzerleeuw uit Zwolle en Teham Pongers uit Hengelo. Ploeger ontzorgt de beide staalgroothandels met een dedicated logistieke oplossing.

De Zaak van Ermelo zoekt ondernemers in duurzaamheid

Ermelo – Kringloopwinkel ‘De Zaak van Ermelo’ verhuist naar de Herderlaan 12, en start daar met een vernieuwd winkelconcept. Behalve de kringloopwinkel zelf, komen er verschillende shops op het gebied van duurzaamheid in één grote winkelruimte.

Mindful Run: waarom wachten tot januari?

Binnenkort staat 2019 weer voor de deur. Voor veel mensen een reden om het nieuwe jaar vol goede voornemens te beginnen. Afvallen, meer bewegen, gezond eten, maar ook stoppen met roken, minder drinken!                                      

Pagina's